Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Viitoarea Tesla Model 2 fabricata in Mexic din 2024 va avea un pret de vanzare in Romania de 16.200 euro

In urma cu cateva ore cei de la Tesla au aratat publicului prima imagine teaser cu viitoarea compacta Tesla Model 2.

Aceasta se va produce initial in noua uzina din Mexic, insa va avea si o versiune europeana construita de catre Tesla la Berlin.

Tesla Model 2, imagini Tesla Model 2, pret, baterie catl lpf Tesla Model 2, Tesla Model 2 mexic, autolatest, drive test Tesla Model 2

Din primele informatii trebuie sa stim ca bateria CATL este LPF (lithium ferrophosphate) de 57.5 kwh cum vedem la Model 3 Standard, iar pretul vehiculat este de 30.000 dolari americani.

Motorul electric are mari sanse sa fie identic cu cel de la Model 3, adica va avea o putere maxima de 283 CP si 440 Nm.

Tesla Model 2, imagini Tesla Model 2, pret, baterie catl lpf Tesla Model 2, Tesla Model 2 mexic, autolatest, drive test Tesla Model 2

Daca facem conversia in Euro ajungem la un pret de 27.700 euro, iar pe piata din Romania daca scadem RablaPlus de 11.500 euro vom avea un pret final de 16.200 euro cu toate taxele incluse.

Specialistii spun ca noul Model 2 va avea o caroserie hatchback insa si o versiune crossover pentru a concura fara probleme atat in China cat si in Europa in cele mai importante segmente.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

10 COMMENTS

  1. Serios, sa moara Tesla daca ajunge sa se vinda la pretul asta, si in alt articol in Romania se vinde masini electrice Chineze la pret dublu (40k )

  2. Nu am inteles niciodată SUV. Greu, ineficient, consum mare de resurse = suv. Ah scuzați, se suferă de a vedea sau de a te vedea lumea in noua mașină 😂😂😂.
    Și mai ales pe e car, suv chiar este ineficient, asta este opinia mea

    • SUV înseamnă autoturism construit pentru “șosele” românești. Garda la sol înaltă te scapă de emoții când circuli prin Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente