Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

VIDEO-Mai multe detalii despre noua Dacia Duster 4×4/ duster in romania, preturi duster, garda la sol, offroad, transmisie integrala, lipsa reductor,portbagaj, fiabilitate, raport pret

Spunem aceasta deoarece gama de motorizari cuprinde atat un propulsor pe benzina de 1.6 litri si 105 CP invechit ca tehnologie si mare consumator de benzina indiferent de plaja de turatii, si o gama diesel dCI care nu culmineaza asa cum era normal cu un propulsor de 1.9 litri si 129 CP ci cu unul entry level suprasolicitat cand este cuplat la o transmisie integrala permanenta.

Citeste mai mult in comunicatul Dacia: Motorizari fiabile, economice si cu un nivel scazut de CO2 Dacia Duster va fi disponibil, in versiunile 4X2 si 4X4, cu o motorizare pe benzina – 1.6 16v 110 CP precum si cu doua motoare diesel – 1.5 dCi de 85 CP si 1.5 dCi de 105 CP, prezente deja pe numeroase vehicule din gama Renault. Aceste motoare raspund perfect criteriilor de cost, de robustete si de usurinta in exploatare care caracterizeaza marca Dacia.

Ele permit modelului Duster sa afiseze un consum redus si un bilant ecologic performant avand in vedere ca versiunile diesel dCi emit sub 140 g CO2/km in versiunea 4X2 – beneficiind astfel de semnatura Dacia eco² – si mai putin de 150 g CO2/km in versiunea 4X4. Fiabilitate si robustete Asemenea tuturor vehiculelor dezvoltate pe platforma B0/Logan, conceptia modelului Dacia Duster a fost ghidata de imperativul de robustete si de fiabilitate care au construit notorietatea marcii. 

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente