Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Vezi care sunt principalele schimbari aduse noului model Dacia Duster Facelift 2018

Noul Duster nu se mulțumește să reinterpreteze codurile estetice ale predecesorului său. Liniile inspirate ale designului exterior evocă robustețe și siguranță, trăsături specifice unui adevărat SUV,pregătit să abordeze cele mai dificile trasee offroad.

Caracterul afirmat al modelului este accentuat denoua nuanță de caroserie, Orange Atacama.

Partea frontală se remarcă prin :

Calandrul specific, încadrat de blocuri optice ample care accentuează lățimeapercepută a vehiculului. O nouă semnătură luminoasă care integrează un ansamblu LED repartizat în treisegmente, Capota reliefată care degajă o puternică impresie de robustețe, Scutul amplasat în partea inferioară a barei frontale. Dincolo de rolul practic, acestelement de protecție, de culoare crom satinat, subliniază estetica de off-roaderveritabil.

Partea din spate se remarcă prin :

Bosajele generoase din partea superioară a aripilor spate, blocurile optice amplasate înextremitățile caroseriei, încadrând un hayon marcat de linii orizontale. Ansamblul accentuează impresia de stabilitate a vehiculului.

Semnătura luminoasă Dacia – cu 4 carouri de culoare roșie – adaptată noului model, Scutul de protecție spate, de culoare crom satinat, de dimensiuni mai mari față de cel prezentpe actuala generație.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente