Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Vanzarile Skoda au crescut si in acest an

Comparativ cu aceasi perioada a anului 2006, volumul vanzarilor a crescut cu 15,3 %. Mai mult decat atat, interesul consumatorului in ceea ce priveste automobilele marca Skoda este intr-o continua crestere. Compania a vandut deja 516.267 de automobile de la inceputul anului (cu 12,9% mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut).

Cu 22.312 de automobile livrate clientilor, modelul cel mai bine vandut la nivel mondial este Skoda Octavia in cele trei variante de caroserie sedan, “Combi” si Scout). Cel de-al doilea cel mai bine vandut model este Skoda Fabia. Dintr-un total de 18.150 de automobile vandute, doua treimi (11.943) revin noii versiuni a acestui model. Cea mai dinamica piata a fost cea din Europa de Est unde constructorul a comercializat 25.569 de automobile, valoare ce reprezinta o crestere de 7% comparativ cu acceasi luna a anului trecut. Un alt succes a fost si cel de pe pietele din Extremul Orient unde in China, compania a vandut numai in luna octombrie 4.111 de modele Octavia produse pe piata locala, cu toate ca in aceasta tara s-a inceput comercializarea automobilelor Skoda abia in luna iunie a acestui an.

In ceea ce priveste Romania, la data de 15 noiembrie 2007, marca Skodaa atins impresionanta cifra de 20.000 de autovehicule livrate. In luna noiembrie a anului trecut, Skoda reusise sa acumuleze 18.500 de masini livrate, la jumatatea aceleaiasi luni a anului 2007, situatia s-a imbunatatit simtitor. Perspectivele pentru anul care urmeaza se anunta insa a depasi rezultatul atins la mijlocul lunii noiembrie de marca din Mlada Boleslav. 

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente