Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Je Design Wide-Body Touareg

Datorita faptului ca vom avea in toata Europa o iarna anuntata drept grea tunerul german Je Design a pregatit pentru fanii SUV-ului Volkswagen Touareg anumite modificari care fac acest pachet deja atractiv si mai dorit. Astfel, Je Design propune modelul Touareg Wide-Body, un Touareg echipat cu un pachet optic foarte dinamic.

Sub capota se gaseste aceelasi propulsor V10 Tdi de cinci litri care dezvolta in aceasta forma o putere maxima cu 39 CP mai multi decat cel de mare serie. Marele TDI este capabils a dezvolte 352 CP si un moment motor respectabil de 855 Nm. Repriza de la 0-100 km/h este atinsa in doar 7.4 secunde, air viteza maxima atinge o valoare de 234 km/h. Pentru cei care si-au achizitionat motorul mai mic de trei litri Je Design le ofera de asemenea un powerkit care duce puterea V6-ului pana la 285 CP.

De asemenea si momentul motor ajunge undeva pe la 550 Nm. In rest o sumedenie de optionale pentru interior si exterior insa din acest pachet atractiv nu pot sa lipseasca jantele sport pe 22 de inch incaltate cu anvelope de 295/30 R 22 Y.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente