Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Vânzări record pentru Mazda in martie

Astfel, în doar trei luni, Mazda a vândut deja 626 de vehicule, o nouă performanţă pentru constructorul nipon şi o creştere de 545% faţă de aceeaşi perioadă a anului anterior.

Toată gama Mazda a obţinut rezultate foarte bune. Cu toate acestea, în luna martie, modelul care a deţinut ponderea cea mai mare în vânzări a fost Mazda3 cu 136 unităţi, număr care reprezintă un alt record pentru companie. Alte modele care contribuie constant la creşterea volumului de vânzări sunt Mazda2 (cu 69 unităţi în martie), CX-7 (cu 39 unităţi) şi noua Mazda6 (cu 28 unităţi). România este deja una dintre principalele pieţe pentru Mazda în Europa Centrală şi de Sud-Est, a declarat Cristian Rigu, Country Manager Mazda România.

În 2007, Mazda a crescut în România atât în termeni de vânzări şi brand awareness, cât şi în ceea ce priveşte satisfacţia clienţilor. Mazda continuă şi procesul de consolidare a reţelei de dealeri. Astfel, în aprilie TDM Cars îşi va începe activitatea în Bacău, iar Arian Motor îşi va extinde aria de acoperire şi în Braşov. Ambii dealeri vor deschide showroom-uri noi, precum şi unităţi de service în oraşele menţionate anterior.

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente