Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Unde montezi cea mai buna instalatie GPL din Bucuresti in 2022? Sfaturile specialistilor MonteazaGPL

In ciuda faptului ca pretul benzinei a scazut pana la un nivel normal de 6.6 lei pentru fiecare litru, cei care conduc masini pe GPL continua sa conduca mult mai ieftin.

In prezent la statiile de GPL pretul unui litru de gaz a scazut pana undeva in zona de 3.8 lei, sfatul MoteazaGPL este sa nu alimentati gaz de la statiile care au pretul de 4 sau peste 4 lei pentru ca acesta este umflat artificial.

Echipa MonteazaGPL ofera cele mai noi instalatii de gaz cu cele mai bune preturi de achizitie si cu cea mai mare garantie de pe piata.

In oferta noastra intra instalatiile de gaz recunoscute pe pan european drept cele mai fiabile, acestea fiind oferite gratis cu montaj si butelie toroidala de 43 litri.

Mentenanta instalatiei GPL MonteazaGPL este extrem de ieftina in comparatie cu pretul unei revizii cerute pentru BRC, Zavolii, LandiRenzo sau Lovato. Eventualele probleme aparute pe intreaga perioada de garantie sunt GRATUITE in cadrul unitatiilor service MonteazaGPL.

 

CUM ALEGEM CEA MAI BUNA INSTALATIE DE GPL IN 2022?

In primul rand pe o masina de volum simpla precum Dacia Logan, Astea G/H, Golf 4/5, Skoda Fabia/Octavia recomandarea specialistilor MonteazaGPL este sa mergeti spre CEA MAI IEFTINA INSTALATIE DE GAZ CU GARANTIE pentru ca si cele care sunt vandute mai scump sunt de fapt indentice cu cea de baza.  

Intreaba ce instalatie de GAZ se monteaza pe masina, ce calculator si ce butelie primesti in pretul oferit de montator. Nu te speria ca un service precum MonteazaGPL are un pret mai mic cu pana la 500 de lei pentru ca in realitate primesti aceeasi instalatie insa doar cu o oferta discount acoperita de noi.

Daca locuiesti in provinicie si primesti pe plan local un pret “nesimtit” mai bine mergi la Bucuresti pentru ca benzina te costa in medie 200 de lei, iar la intoarcere “consumi” doar 100 de lei pentru ca mergi pe GPL!

O instalatie GPL realizata de MonteazaGPL Bucuresti are aceeasi garantie in toata tara, cei de pe plan local fiind obligati sa-i faca revizia chiar daca montajul nu a fost realizat acolo!

 

SUNA SI PRIMESTI CEA MAI BUNA OFERTA PENTRU MASINA TA AICI:

2 sau 3 ani garantie fara limita de km!

De Luni-Vineri interval 10-19.00

contact gpl, tomasetto bucuresti, service gpl, tomasetto stag oferte, vanzari tomasetto, autogaz vanzari gpl, programari gpl tomasetto, service reparatii gpl
MonteazaGPL Bucuresti 2022, oferta gpl MonteazaGPL Bucuresti , service gpl, pret gpl dacia, consum gpl, pret revizie gpl, tomasetto MonteazaGPL Bucuresti , fratelli MonteazaGPL Bucuresti , brc zavoli landirenzo lovato, cea mai buna instalatie gpl MonteazaGPL Bucuresti , oferta pret gpl MonteazaGPL Bucuresti

 

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente