Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Uncas Auto este cel mai mare reparator de alternatoare si electromotoare din Bucuresti

Nu de putine ori ne-am aflat in fata uzurii excesive a electromotorului sau a alternatorului, iar service-ul care ne repara masina recomanda o piesa noua cu un pret extrem de mare.

Pentru a nu ajunge sa dam bani multi firmelor care importa piese auto cu adaos foarte mare, este recomandat sa mergem la un specialist care sa ne ajute cu reparatia piesei stricate, iar Uncas Auto este locul recomandat de toata lumea.

uncas auto srl, electromotor uncas nicu, reparatii alternatoare, service reparatii alternator, piese electromotor, autolatest

In mod normal un electromotor sau un alternator sunt doua piese extrem de rezistente care in proportie de 90% NU necestia o inlocuire, ci doar o reparatie capitala.

Acesta este si motivul pentru ca am apelat la serviciile companiei Uncas Auto situate in zona Strada Baicului nr 116, mecanicii companiei reusind intr-un timp extrem de scurt sa repare electromotorul masini detinute de noi.

De fapt reparatia sa si costurile pentru manopera au dus la un castig real de cateva sute de lei daca am putea face o comparatie cu operatiunea realizata de un service normal care cerea inlocuirea completa a electromotorului.

Pe scurt echipa Autolatest recomanda cu incredere serviciile companieie Uncas Auto pentru ca am dat de o echipa de mecanici dedicata care stie sa vorbeasca cu fiecare client in parte si ofera servicii de top intr-un timp extrem de mic.

In cadrul service-ului am intalnit o gama variata de masini cu ani de fabricatie diferiti, inca un motiv pentru care recomandam reparatia unui electromotor sau alternator la Uncas.

Principiul de functionare este REGULA PRIMUL VENIT, PRIMUL SERVIT. In ordinea sosirii la noi, indiferent ca este vorba de o piesa la pachet sau clientul se prezinta direct cu masina, lucrarile se vor executa in ordinea sosirii.

Pe langa serviciul de demontare-montare pe masina, oferim suport si pentru lucrarile care vin deja demontate (la pachet) aici pretul de manopera este cuprins inte 120 si 150 lei cu tva, urmand ca pretul pieselor sa fie comunicat prin telefon clietului inainte de reparatie.

CONTACT

Uncas Nicu S.r.l

Strada Baicului Nr. 57

0721258636
0767800687
0733082580
Bucureşti  – Sectorul 2
uncas auto srl, electromotor uncas nicu, reparatii alternatoare, service reparatii alternator, piese electromotor, autolatest
Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente