Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Trucul cu banda izolatoare pe numarul de inmatriculare duce automat la dosar penal

In ultima perioada extrem de multi cocalari au inceput sa se laude pe retelele de socializare cu un “truc” vechi care mascheaza numarul de inmatriculare.

Lipirea unei benzi izolatoare din comert pe literele si cifrele numarului de inmatriculare nu mai permite radarului sa inregistreze corect masina/proprietarul.

numere inmatriculare false, bana izolatoare numere inmatriculare, mai numere auto false, drpciv numere false ilegale, autolatest

Mai mult decat atat, acesti cocalari nu vor sa plateasca rovinieta, camera de la CNAIR neputand da amenda de 500 de lei pentru ca nu citeste corect numarul de inmatriculare.

Politia Rutiera spune ca daca esti prins in trafic cu bana izolatoare pe numere primesti direct un dosar penal fara drept de contestare.

Poliţiştii spun că, în cazul în care sunt prinşi în trafic, şoferii se vor alege cu dosar penal pentru punerea în circulaţie a unui autovehicul cu numere false de înmatriculare.

Vecinii din Cehia au insa un procedeu si mai bun care permite anularea unei cifre atunci cand numarul de inmatriculare este “fotografiat” de camera radar, sistem care in Romania nu exista pentru ca aici radarul te si opreste sa-ti ceara actele!

numere inmatriculare false, bana izolatoare numere inmatriculare, mai numere auto false, drpciv numere false ilegale, autolatest

Din pacate aceasta este cea mai mica problema a celor de la MAI pentru ca in Romania ruleaza sute de mii de masini cu numere de inmatriculare ILEGALE, adica numere care nu sunt emise de Politie.

Si acestea sunt clar vizibile in trafic, insa angajatii MAI nu prea fac nimic pentru a deschide niste dosare penale acestor cocalari cu permis de conducere!

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente