Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Toyota C-HR 1.8 Hybrid a ajuns sa fie vanduta cu 24.200 euro in Cehia, aceeasi masina avand in Romania un pret de 31.000 euro

Japonezii de la Toyota au anuntat ca scad preturile actualei generatii Toyota C-HR 1.8 Hybrid 2023 pentru a face loc in gama noului model care urmeaza sa fie comercializat din aceasta luna in Europa.

Toyota C-HR 1.8 Hybrid, pret cehia vs romania, toyota cehia, reduceri pret Toyota C-HR 1.8 Hybrid, autolatest

Toyota C-HR 1.8 Hybrid, pret cehia vs romania, toyota cehia, reduceri pret Toyota C-HR 1.8 Hybrid, autolatest

Pentru a face vechiul model inca interesant cei de la Toyota au anuntat ca reduc pretul lui Toyota C-HR 1.8 Hybrid cu pana la 7.800 euro pe piata din Cehia.

Din pacate pentru clientii din Romania, vechea Toyota C-HR 1.8 Hybrid ramane inca la un pret mare de peste 31.000 euro TVA inclus.

Toyota C-HR 1.8 Hybrid, pret cehia vs romania, toyota cehia, reduceri pret Toyota C-HR 1.8 Hybrid, autolatest

In Cehia un model de top Toyota C-HR GR SPORT se vinde acum cu un pret de 33.900 euro, in timp ce pe piata din Romania aceeasi masina se comercializeaza cu un pret de peste 41.500 euro.

Toyota C-HR 1.8 Hybrid, pret cehia vs romania, toyota cehia, reduceri pret Toyota C-HR 1.8 Hybrid, autolatest

In acest moment achizita unei masini Toyota din Europa Centrala este viabila pentru clientii din Romania pentru ca pretul este atat de mic incat nici macar Programul Rabla ( care nu mai este valabil in acest moment!) nu mai poate salva vanzarile.

Toyota C-HR 1.8 Hybrid, pret cehia vs romania, toyota cehia, reduceri pret Toyota C-HR 1.8 Hybrid, autolatest

 

PENTRU O PRESA AUTO INDEPENDETA sustine Autolatest Romania sa ramana obiectiva in continuare: Donează prin Patreon AICI

Autolatest Patreon, doneaza pentru autolast, presa auto independenta autolatest, patreon testeauto

s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

5 COMMENTS

  1. Așa mi se pare și mie. De curând am făcut test-drivul pe Toyota yaris-cross și apoi pe Toyota corola. Sunt tentat să achiziționez varianta Toyota yaris-cross dar mi se pare destul de scumpă. Mulțumesc frumos pentru încrederea mea în acest model numit “Toyota”!

  2. Pai la noi toate sunt mai scumpe ,din cauza corupției,dnii Procurori si Magistrați “ne facem că muncim” cu 50.000 lei salariu…De ce?Pai 1°Pt că șpăgile date ca sa-si ia autorizații și să nu-și ia amenzi zilnice pt nereguli inventate(că legea pe hârtie e foarte scrupuloasă deși în realitate nu se aplica decât preferențial și în nici 10% din cazuri) ,e băgată în prețul de vânzare SI 2° Pt că bugetarii au bani nemunciți și multi,deci exista oricum clienti;nu doar din salarii nesimțite f.multi ci și din șpăgi.Ai din comerț știu…Cine sunt clienții lor inclusiv pe la bănci ?Pai poate face un amarat cu 2000 lei salariu credit ?Ăștia fac ieșirile alea săptămânale din tara de vedeți aglomerație la Otopeni,că nu mai au in ce investi.Se plimba …pe afara că drumurile din țară au devenit prea aglomerate pt un week end.Si nu numai.Pai bugetarii erau demult clienți de zeci de milioane perechea de cizme sau poșete din piele .Și unele cumpărături se făceau lunar ,nu ca noi muritorii odată la câțiva ani.Si atunci ne uitam strâmb când dăm 180 lei pe o ereche de pantofi deși ne-ar place și ne-ar veni aia de 250 Lei.Bugetarii n-au pbl asta…Ei merita toți,până la portar și paznic cel mai mic salariu net de 5000 de lei,cat un inginer cu vechime si bun ,de la privat.Asa că Toyota,vinde câteva pe lună la ăștia și câțiva patroni mai scăpătați (ca aia de chioșcuri și gogoserii) și s-au scos.In timp ce Dacia se chinuie și TREBUIE să vândă zeci de mii lunar ,ca sa supraviețuiasca.Si încearcă și pe afara (deși bugetarii în frunte cu politicienii PSD,vezi PuieMonta,nu vor autostrăzi în România de 30 de ani).Cum sa le vanda in tara că acu au trebuit să le scumpească din cauza costurilor de producție mari și a taxelor.In curând a-și vor mai lua mașină doar bugetarii !Oamenii de rând ,pe jos că-si vor vinde și rablele actuale din cauza taxelor și comb scumpi.Si așa mă uit pe la blocuri,stau mai mult prin parcări…Și mafia bugetarilor se va trezi doar când vor pleca producătorii ăștia mari ;UE și Banca Mondială vor opri robinetul milei și nu vor mai ajunge banii de salarii nici cu taxe înzecite.Da voi votați PSD in continuare(30%intenție de vot) că ăștia ” VA DA” !Sa nu cumva sa publicați,deși e adevărul gol goluț,ca nu prea e despre masini ce zic…

  3. Și în România Toyota C-HR are discount mare si un preț foarte bun. Doar ca la noi nu mai este disponibila pe stocuri acea motorizare\echipare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente