Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Toyota îşi prezintă povestea de succes la SIAB 2007

Cele 15 modele expuse anul acesta la SIAB demonstrează capacitatea Toyota de a oferi produse de înaltă calitate, adaptate nevoilor tuturor tipurilor de consumatori din România. Fiecare şofer din România poate găsi la Toyota maşina pe care o caută: fie ea o maşină mică de oraş, o maşină de familie, de serviciu sau o maşină de vacanţă. Şi va găsi cu siguranţă automobile concepute şi construite cu mare grijă pentru mediul înconjurător.

Un exemplu este Toyota Prius, cea mai populară şi mai vândută maşină hibrid în întreaga lume. Alături de modelul de serie, la SIAB va fi expus şi un Prius în secţiune, care oferă vizitatorilor posibilitatea de a vedea îndeaproape în ce constă tehnologia hibridă la Toyota. Anul acesta, Toyota sărbătoreşte 10 ani de succes în vânzarea de maşini hibride, datorită în special modelului Prius.

Ca o dovadă că inovaţia şi dezvoltarea la Toyota nu se opresc doar la tehnologia hibridă, compania este permanent preocupată să reducă emisiile de dioxid de carbon pentru toată gama sa de maşini mici şi să ofere soluţii inovative la problemele transportului urban. Prezent în premieră în România, noul model Toyota Yaris TS, lansat în acest an, este poziţionat drept „cel mai bun Yaris”, aducând un plus de sportivitate fără a face compromisuri de rafinament sau uşurinţă în manevrare. Toyota Yaris TS are o echipare standard hi-tech, o ţinută desăvârşită pentru condusul în afara oraşului şi, nu în ultimul rând, un stil sportiv dar în acelaşi timp sofisticat. 

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente