BRABUS in premiera la SIAB!

Articole Interesante

Prima zi a consemnat si primele succese in vanzari: echipa Colina Motors, importator BRABUS in Romania, a realizat deja comenzi de accesorii in valoare de peste 26,000 Euro, pentru doua modele ML si un CLS. De asemenea, sunt in curs de finalizare comenzi pentru doua modele S-Class: primul, identic cu varianta expusa la SIAB –320 CDI long version 4 Matic, in valoare de peste 166.000 Euro, iar cel de-al doilea un BRABUS S-Class 500 4Matic in valoare de 215.400 Euro.

Discutii inaintate exista si pentru un model BRABUS C-Class in valoare aproximativa de 75.000 Euro. Colina Motors expune la SIAB 2007 unele din cele mai exclusiviste automobile de lux marca BRABUS. Este pentru prima data cand modele ale renumitului tuner german de automobilele Mercedes-Benz pot fi admirate la o expozitie din Romania! VIANO Business Lounge by BRABUS este cel mai exclusivist birou mobil existent.

Vehiculul e modificat integral, atat tehnic (cilindree si putere marite, sistem de franare ultra-performant), cat si vizual (spoilere, praguri iluminate, jante personalizate, evacuare sport). Pasagerii beneficiaza de cele mai luxoase accesorii: fotolii tip Maybach, interior imbracat integral in piele, minibar complet utilat, LCD de 32” etc. Echiparea este desavarsita de cele mai avansate tehnologii de comunicatii si multimedia disponibile la ora actuala. BRABUS VIANO Business Lounge este cel mai scump model BRABUS expus la SIAB: 243.700 Euro. C-Class 320 CDI Avantgarde by BRABUS Modelul BRABUS C-Class se remarca prin performante tehnice superioare modelului de serie, dar mai ales prin elemente de caroserie care ii accentueaza designul elegant si totodata sportiv. Astfel, BRABUS C-Class beneficiaza de un kit de performanta care sporeste puterea motorului cu 48 CP si cuplu motor cu 80 Nm.  

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Galerie Foto

Articole Recente