Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Totul despre noul Citroen DS4 2010 Romania

DS4 este al doilea model al gamei distinctive Citroën DS. DS4 aduce un amestec atragator de elemente de design premium si o abordare curajoasa a formelor, cu accent pe placerea la volan si arthitectura avansata a vehiculului. DS4 este un model cu multiple talente, ce raspunde fara niciun efort unei game largi de nevoi, sporind in acelasi timp atractivitatea si vitalitatea experientei pe sosea. DS4 combina sofisticarea si rafinamentul cu caroseria dinamica cu lunii de coupé, creand un nivel exceptional de versatilitate si functionalitate de zi cu zi datorita designului compact – 4.27m (lungime), 1.81m (latime) & 1.53m (inaltime).

DS4 ofera o noua experienta la volan, senzatii fara rival alaturi de o tinuta de drum impresionanta. Datorita garzii lasol un pic ridicata si a liniilor fluente, DS4 este atragator si unic in segment. Construit cu grija, luxos atat la exterior, cat si la interior, DS4 incanta prin atentia acordata detaliilor, de la insertiile de crom pana la materialele premium din habitaclu – precum scaunele din piele de cea mai buna calitate.

Parbrizul panoramic imbunatateste vizibilitatea tuturor pasagerilor si ilumineaza cabina construita in jurul soferului, creand un mediu luminos si ospitalier. Combinand designul unui coupé cu functionalitatea unor usi 2+2, DS4 ofera trei scaune individuale in spate, accesibile cu ajutorul usilor cu manere ascunse, ce se integreaza perfect in liniile masinii. In plus, DS4 beneficiaza si de un portbagaj spatios de 370 de litri si numeroase compartimente de stocare inteligente. DS4 ofera o gama de cinci motorizari rafinate si eficiente – doua motoare HDi diesel si trei motoare pe benzina.  

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente