Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Totul despre garantia de 5 ani Chevrolet in Romania/conditii asigurare Chevrolet Romania, clauze garantie

Programul de Garantie Extinsa Chevrolet a fost realizat pentru a intampina exigentele clientilor privind utilizarea autovehiculului, oferind posibilitatea de a extinde garantia standard a producatorului cu 12 sau 24 de luni. Astfel, autovehiculul Chevrolet poate beneficia in total de o garantie de 4 sau 5 ani, in functie de optiunea clientilor.

Programul de Garantie Extinsa Chevrolet acopera toate cheltuielile percepute de un Reparator Autorizat Chevrolet pentru inlocuirea sau repararea pieselor, inclusiv manopera aferenta, atunci cand defectiunea se datoreaza exclusiv unor vicii de fabricatie (de material sau de montaj) ce apar dupa expirarea garantiei producatorului. In acest program sunt acceptate autovehiculele noi şi∕sau cele care au sub 18 luni vechime fara limita de km rulati.

Beneficiile Garantiei Extinse: -valabila atat in Romania cat şi in afara Romaniei -garantia este transferabila in momentul revanzarii – creşte valoarea reziduala a vehiculului in momentul in care vehiculul se vinde in perioada de garantie -service-ul vehiculului se face de catre Reparatori Autorizati Chevrolet cu piese originale -nu exista costuri neprevazute cu reparatiile -asigurare 100%

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente