Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Care este cel mai bun interior de SUV?

Peste ocean interiorul unei masini nu conteaza daca aceasta costa sub 25.000 dolari, insa daca se sare peste aceasta cifra chiar si americanii aleg masinile in functie de gradul de lux oferit la interior.

Chiar si asa, cele mai multe SUV-uri moderne ofera interioare foarte bune calitativ insa de fiecare data exista cateva elemente de asamblare sau de alegere a materialelor care indica provenienta acestor masini. Pentru a vedea care dintre cele mai noi SUV-uri au cele mai bune planse de bord sau cele mai bune materiale folosite am efectuat un top 10 cele mai bune interioare SUV 2010.

1. Pe primul loc troneaza fara probleme asa cum era poate de asteptat noul Volvo XC60, masina care beneficiaza de cele mai bune materiale, cea mai buna calitate de fabricatie si nu in ultimul rand cea mai buna calitate perceputa. Volvo XC60 este cea mai buna masina din aceasta categorie si datorita faptului ca design-ul plansei de bord si al scaunelor reprezinta cu adevarat cea mai buna alagere.

2. Audi Q5 a reusit doar clasarea pe locul secunde datorita faptului ca beneficiaza de materiale aproape la fel de bune precum cele utilizate de Volvo insa care mai continua sa foloseasca si cateve repere de plastic brut neadecvat pentru o masina de 50.000 euro. O alta problema de ordin optic este volanul masinii cu doar trei brate destul de incomod de dirijat atunci cand se parcurg sute de km fara oprire. 3. Mercedes-ul GLK nu castiga decat locul trei deoarece in proportie de 80% acesta dispune de un design si de materiale de cea mai buna calitate, insa restul de 20% sunt cele de platic ieftin si mediocru asamblat, totul pentru o masina care poate sa coste lejer peste 50.000 euro. 4. BMW-ul X3 este cel mai vechi model al bavarezilor insa acest lucru nu inseamna ca este si cel mai slab la capitolul interior. Acest X3 asamblat in aceeasi uzina unde se produce si Mercedes-ul Clasa G are dupa ultimul facelift maiteriale premiul pe intreaga plansa de bord. Volanul cu trei brate inlocuieste vechea timona cu patru brate extrem de ergonomica. X3 se claseaza doar pe locul patru deoarece masina urmeaza sa iasa in curand din productie si datorita faptului ca intregul sistem de climatizare imprumutat de la mai vechiul Serie 3 E36 este totusi prea vechi.

5. Acura MDX castiga lejer aceasta pozitie pentru ca are cel mai mult lemn la interior si cea mai buna calitate a unui produs de corportatia Honda-Acura. 6. Locul sase este ocupat in premiera de un SUV compact care nu face parte din segmentul premium, si aici ne referim evident la Honda CR-V. Acesta SUV modern vine sa ofere clientului exact atata calitate si dotari pentru cat a platit. Nivelul de asamblare a spumei poliuretanice si a plasticului dur la atingere este impecabil. 7. Locul sapte este ocupat in premiera tot de o Acura respectiv mai noul ZDX, masina care ofera un design interior usor socant pentru clientul european insa fara mari probleme la capitolul calitate de fabricatie.

8. Lexus RX450h ocupa fara prea multe discutii aceasta pozitie deoarece pentru un pret de 65.000 euro clientul mai atinge si materiale din plastic dur. Calitatea de asamblare este specifica marcii japoneze. 9. Toyota RAV4 2010 este clasata pe aceasta pozitie pentru ca nu ofera clientilor nici un compromis la capitolul calitate perceputa. Pur si simplu bordul este in proportie de 50% realizat dintr-un plastiv ieftin neplacut la atingere. Calitatea de farbricatie fara cusur este specifica marcii japoneze.

10. Pe ultimul loc se claseaza fara prea multe regrete SUV-ul compact Volkswagen Tiguan care a primit o plansa de bord de la Golf-ul Plus insa nu si materialele unui Golf. Plasticul lucios este prezent chiar daca in partea superioara a plansei se regaseste si spuma poliuretanica. All around un Tiguan de 30.000 euro ofera dotari de top, o asamblare foarte buna insa nu si materiale bune de fabricatie.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente