Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Top 5 cele mai proaste masini conform celor de la AutoBild

Anul trecut acestia au realizat un top 5 al celor mai slabe masini din punct de vedere al fiabilitatii atat pentru partea de soft cat si pentru mecanica.

Pe prima pozite se claseaza fara drept de apel conform AutoBild modelul Subaru XV 2.0D Exclusive care a avut doua pistoane topite, un ambreiaj defect si aparitia ruginei pe anumite componente ale trenului de rulare.

In total masina a inregistrat 44 de erori.

Locul doi este atribuit modelului  Audi Q3 2.0 TDI Quattro care are probleme cu transmisia sa automata DSG care trece automat in drive chiar in timpul mersului. De asemenea masina are probleme cu sonda Lambda arderea completa a sistemului Xenon.

Spre sfarsitul testului a cedat complet si cutia de viteze.

Locul trei este ocupat de modelul Chevrolet Orlando echipat cu motorul diesel 2.0 CDTI care se regaseste si pe modelul Opel Insignia. 

Pe locul patru se gaseste modelul Ford Grand C-Max 2.0 TDCi Titanium care are probleme cu sistemul multimedia si cu ruginirea completa a blocului motors. 

Ultima pozitie este oferita de AutoBild modelului VW Up 1.0 Up care are probleme cu sistemul de aer conditionat ( condensul se scurge in interior), parbrizul si in general cu intreaga calitate de fabricatie a masinii. Pe scurt o dezamagire din partea Volkswagen.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente