Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Toate masinile Kia au garantie 7 ani!

Acum daca dorim sa cumparam un Picanto sau un Sorento beneficiem de aceeasi garantie de 7 ani intalnita si la block-busterul Ceed. Asemenea modelului vedeta in gama Kia aceast tip de garantie este transmisibila intre proprietari. Kia Opirus are cea mai buna garantie Singura masina a celor de la Kia care beneficiaza de cea mai buna garantie nu are 7 ani din partea constructorului ci doar 5 ani este Kia Opirus.

Acest lucru nu inseamna neaparat cu un Ceed este superior din acest punct de vedere unui Opirus deoarece acesta din urma are o garantie de 5 ani fara limita de km chiar si in Romania. Garantia de cinci ani este de tipul bumper-to-bumper fapt care inseamna ca pe parcursul primilor 5 ani de viata masina este garantata din toate punctele de vedere.

Adica daca se uzeaza prematur o bucsa se schimba gratis, sau daca se arde un bec al plansei de bord acesta este schimbat fara extra costuri. Despre aceasta marire a perioadei de garantie pentru toata gama in Romania momentan nu se cunosc detalii.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente