Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Colina Motors ofera cel mai uşor scaun din lume OMP HTE-ONE,

Obiectivul proiectului initiat de Institutul FIA a fost de a redefini conceptul de securitate la nivelul cockpit-ului masinilor de competitie, ridicand acest nivel la cel din Formula 1 si Formula Indy. Astfel, procedura de omologare a supus scaunul la teste extreme. Motivata de acest nou concept de securitate, precum si de preocuparea permanenta de a prezenta pe piata produse care combina perfect siguranta maxima cu performanta deosebita, echipa de specialisti OMP a conceput scaunul OMP HTE-ONE, cel mai usor scaun din lume care respecta noile reguli FIA 8862-2009.

Date tehnice HTE-ONE: OMP HTE-ONE are o carcasa de numai 8,9 kg, iar in configuratia testata cantareste numai 9,9 kg. OMP HTE-ONE este capabil sa reziste unei rate de deceleratie maxima de pana la 70 g, unei sarcini statice laterale de pana la 3200 daN (3262 kg) precum si unei sarcini statice frontale de pana la 3500 daN (3568 kg). Scaunul creste cu peste 300% nivelul de rezistenta, comparativ cu orice alt scaun omologat.

OMP HTE-ONE este de asemenea disponibil in varianta air-flo by OMP, care confera cel mai inalt nivel de confort pentru pilot. Colina Motors, in calitate de reprezentant exclusiv OMP in Romania, comercializeaza scaunul OMP HTE-ONE la sediile sale din Baneasa, strada Pechea nr. 17-19 si Popesti-Leordeni, soseaua Oltenitei nr. 181.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente