Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Titi Aur vine din nou cu teorii incredibile! Noaptea trebuie sa mergi cu aceeasi viteza cu masina din contrasens

Celebrul pilot Titi Aur a mai venit cu o teorie incredibila care, “cica te invata” cum sa conduci in siguranta noaptea.

Acesta spune ca farurile masinii care vine din contrasens sunt o barierea care “te fac orb?!?”, si pentru a nu avea surprize trebuie sa conduci cu aceeasi viteza cu cel din contrasens.

titi aur, teorii titi aur, condus noaptea, cum conducem noaptea?, sfaturi condus noaptea, autolatest, titi god aur 2023

Daca tinem cont de aceasta teorie trebuie sa ne dam seama noaptea de viteza celuilalt si sa reducem viteza, iar in momentul in care acesta este oprit cu luminile de intalnire si noi trebuie sa ne oprim?!?

titi aur, teorii titi aur, condus noaptea, cum conducem noaptea?, sfaturi condus noaptea, autolatest, titi god aur 2023

TEORII NOCTURNE TITI AUR:

“Când mergi noaptea pe un drum întunecat, fără vizibilitate, şi îţi vine o maşină din faţă, viteza ta trebuie să fie aproximativ egală cu cea a celui care îţi vine din faţă. Dacă cel din faţă merge foarte încet, şi tu trebuie să mergi mai încet.

De ce?

Pentru că în momentul în care se intersectează cele două maşini, ai vizibilitate zero. Nu mai vezi nimic din cauza farurilor celui care vine din faţă. Şi în momentul ăla, dacă aveţi o viteză aproximativ egală, ultimii metri i-ai văzut când încă nu te-ai intersectat cu celălalt. Dacă vreţi să ducem chestia asta la extrem, mai e un exemplu.

Dacă o maşină stă pe loc, cu faza scurtă aprinsă, şi tu vii din contrasens, eşti obligat să opreşti aproape la zero, pentru că nu mai vezi nimic. Farurile lui fac aproape un zid.”

titi aur, teorii titi aur, condus noaptea, cum conducem noaptea?, sfaturi condus noaptea, autolatest, titi god aur 2023

s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

8 COMMENTS

  1. Titi aur a fost un bun pilot, jos pălăria dar de ceva timp numai prosti vorbește și nimic nu l mulțumește. Poate dacă mergem toți la cursurile ar fi mai liniștit. A cam luat o pe arătură și este prea mult băgat în seama.
    Una este sa fi pilot de raliu, sa ai reflexe Pt raliu și alta șofer de oraș

    • ce sa stii tu de conducere preventiva, esti pamant de flori. da-ti permisul inapoi pana nu faci vreo prostie.

    • si daca nu vezi nimic din cauza perdelei de lumina, ce faci? te arunci kamikaze cu capu inainte sa omori oameni nevinovati? nici nu te duce capul sa intelegi c vrut sa zica. hai, permisul inapoi de unde l-ai luat, fuguta repejor ca daca mai ai putina demnitate de om. daca esti parnaie du-te tare inainte.

  2. Nu s-a stiut exprima, dar nu e idiot! Ideea e sa te folosesti de farurile masinii din sens invers, care iti vor lumina portiunea de drum in care nu vei vedea nimic dupa intersectare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente