Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Test comparativ Dacia Duster vs Skoda Yeti

Pentru inceput germanii au observat ca cele doua masini ar putea sa concureze pe aceelasi segment de piata prin simplu fapt ca ambele masini au transmisii integrale si beneficiaza de caroserii care ar putea sa fie introduse lejer in segmentul SUV compact. Diferentele insa se opresc aici datorita faptului ca Dacia este mai lunga, mai lata si mai spatiosa.

In plus fata de aceasta Duster este cu pana la 5.000 euro mai ieftin decat Skoda. In favoarea modelului ceh este o calitate de fabricatie de top si un nivel de echipare care include pe langa multe gadget-uri de ultima generatie si de o pozitie la volan mai apropiata de cea a unei masini normale. Motoarele celor doua masini sunt pe benzina. Romanul vine in aceasta batalie cu un motor pe benzina de 1.6 litri si 105 CP, aceelasi care echipeaza si gama Renault.

Despre acest motor se pot spune multe lucruri bune insa cu siguranta nu si despre capitolul performante. Greutatea mare a lui Duster face ca aceasta motorizare sa fie chinuita atunci cand vrem sa facem o depasire prin a noastra tara plina de TIR-uri. De partea cealalta se regaseste un motor VW de 1.2 litri care este supraalimentat. Acest lucru permite masinii sa aibe o putere maxima de 105 CP la 5.000 rpm insa si un moment motor de 175 Nm disponibil incepand cu o turatie de 1.500 rpm. 

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente