Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Tesla vinde curentul in Romania mult mai scump decat in SUA! Electrificare fortata cu preturi din ce in ce mai mari

Se pare ca piata din Romania a devenit profitabila pentru toti cei care fac afaceri aici pentru simplul fapt ca totul este mai scump pe aceste meleaguri.

pret kwh tesla, pret tesla romania charger, cat te costa un plin la tesla, pret kwh tesla usa vs romania, autolatest

Si acest lucru este vizibil si la americanii de la Tesla care au inceput sa vanda curentul la toate statiile Tesla Supercharger cu suma de 2.5 lei pe kwh, iar daca esti “taran cu Tesla” si o uiti la incarcat platesti extra 5 lei pentru fiecare minut.

tesla supercharger mocangeala, 2.5 lei kwh tesla,5 lei minutul la supercharger tesla, cocalari cu tesla, dispare incarcarea gratis, autolatest

Toate bune si frumoase, insa Tesla se pare ca face bani buni in Romania pentru ca vinde fiecare kwh cu suma de 2.5 lei in timp ce in SUA unde reteaua este aproape completa vinde aceelasi curent cu suma de 0.39 USD, sau 1.8 lei.

pret kwh tesla, pret tesla romania charger, cat te costa un plin la tesla, pret kwh tesla usa vs romania, autolatest

Chiar si cand nu esti Tesla Member platesti mai putin decat soferul de Tesla din Romania.

Media pretului pentru incarcare unei masini Tesla in SUA este de 0.25 USD, adica 1.15 RON fata de 2.5 RON in Romania.

preturi masini tesla romania, pret mare tesla doar pentru romani, tesla opreste vanzarea de masini in romania, tesla dab autoservice, probleme tesla romania, termen de livrare tesla romania, lipsa dealeri tesla romania, tesla da o palma romanilor

s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

5 COMMENTS

  1. Sa vezi cum vor ieși la vînzare zeci de mașini pe care nimeni nu le va cumpăra, după ce au fost rulate prin RO.Pregătiți va de chilipir…

  2. Sursă cu prețul aveți??? Nu a anunțat nimeni acest preț, 2,5 lei este penalizarea pe minut normală și 5 lei e penalizarea pe minut când stația e plina.

  3. Întrebarea e dacă voi ați căutat înainte să postați? Prețul este de 1,65 lei kw/h, 2,5 respectiv 5 lei sunt taxele pe minut de comasări în funcție de gradul de ocupare al stațiilor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente