Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Tesla Model 3 a ajuns sa fie vanduta si cu un pret de 16.700 euro cu toate taxele incluse

Tesla a reusit sa scada atat de mult pretul modelului sau de baza Model 3 Standard incat pe anumite piete concurenta pe benzina este deja mult mai scumpa.

Tesla Model 3, referral Tesla Model 3, pret california Tesla Model 3, cel mai mic pret Tesla Model 3, autolatest, drive test Tesla Model 3

Exemplul de fata este cel al unui Tesla Model 3 Standard vandut pe piata din California unde guvernul local ofera o reducere care se adauga la programul Rabla Plus al guvernului federal si reducerea data direct de catre Tesla.

CUM A AJUNS MODEL 3 SA FIE VANDUT CU PRET DE LOGAN?

In primul rand statul California da gratis o reducere de 7.500 de dolari la care se aduga reducerea de 4.000 de dolari Central Coast Community Energy “Electrify Your Ride” program insa si programu Monterey Bay Air Resources District Electric Vehicle Incentives de 4.000 de dolari plus celebra reducere federala Federal Electric Vehicle Credit de 7.500 dolari.

Tesla Model 3, referral Tesla Model 3, pret california Tesla Model 3, cel mai mic pret Tesla Model 3, autolatest, drive test Tesla Model 3

In total, clientul din SUA a platit la final suma de 18.525 dolari, adica exact echivalent a 16.700 euro.

In Romania pretul unui Model 3 Standard Range cu Rabla si cod referral ajunge la 29.900 fara a aplica reducerile de stoc care au loc constant la Tesla Romania.

Tesla Model 3, referral Tesla Model 3, pret california Tesla Model 3, cel mai mic pret Tesla Model 3, autolatest, drive test Tesla Model 3

PENTRU O PRESA AUTO INDEPENDETA ajuta Autolatest Romania sa ramana obictiva in continuare: Donează prin Patreon AICI

Autolatest Patreon, doneaza pentru autolast, presa auto independenta autolatest, patreon testeauto

 

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

22 COMMENTS

  1. Ce inseamna sa chiulesti de la orele de fizica din liceu 😆 In plus, ma intreb daca ai avut vreodata sansa sa mergi cu o astfel de “friteuza pe roti” de 500 cp ca sa vezi diferenta dintre o tigaie pe ulei si bijuteria asta tehnologica. Daca nu, ai ocazia sa faci un test drive

    • Jonuțule, lasă-i ca în afara de Dacia sau orice alta masina mai veche de 25 de ani nu au condus. Merele de sus au fost întotdeauna acre

  2. Am fost sceptic pana la un moment dat… acum sunt posesor si foarte mulțumit de Tesla, sincer nu vreau sa mai aud de motor termic care este costisitor si poluant.

    • Cât te-a costat mașina? Cât te costă să faci un plin? Unde faci plinul? Ce autonomie ai?

    • Poi ba burebista, cu intrebari d-ăṣtilea pronografice vii tu? Poi suntem pă vremea lu scorillo?

    • Serios! Este costisitoare mașina pe care o ai deja si nu trebuie să dai 40k coco pe ea. Cap ai minte ce-ți mai trebuie?! Și când vine vremea să schimbi bateria, se duce toată economia de până atunci😀😀.Am o mică nelămurire, ce vor face cu gunoaiele alea 3800 făcute muci din cauza unei friteuze pe 4 roți. Unde vor ajunge deșeurile alea periculoase, probabil în Românistan și Bulgaristan.

    • Purina rabdare, sa ai nevoie de UN schimb de baterie 😂….. Recuperezi atunci toate costurile de intretinere! 😎

  3. Deja nu mai are sens economic sa mergi cu termică.E ireala diferența de confort Și siguranță față de o termica similara că preț.
    Tesla model S de 5 ani, 29.000 euro, 500 HP,autonomie reală de 350 – 400 km funcție de cum mergi, “Plinul” de 70 kwh înseamnă vreo 50 lei încărcat acasă sau 100 lei încărcat în oraș.

  4. Viitorul e electric. Randament peste 90% comparativ cu sub 30%, simplitatea construcției, evoluția bateriei sunt imbatabile.

  5. Ce ne place sa părem inteligenți!!! O grămadă de tik tok -eri care își iau info din …auzite și din ce gogoși le vând cei plătiți sa facă reclama la aberațiile astea electrice . Cam în 10 ani poate o sa fie ceva interesant la ele , deocamdată sunt niște erori tehnologice la preturi aberante !
    Când vor ieși din garanție …..

  6. hm toate masinile se ard daca dai foc…hm gazul,benzina,diesel..acumulatoarele sunt sigure ai telefon mobil cand a luat foc?!deci daca ie eroare umana..sau cineva a dat foc…?!

  7. Cei care toată viata au avut mașini ieftine și tdi 1.9 nu vor înțelege niciodată ce înseamnă mașina electrica. Plus ca pentru ei a încarcă mașina printr o aplicație e aventura pe Himalaya. Dacă o mașină electrica ia foc e nenorocire dar ca sunt sute pe combustie care iau foc zilnic și nu se scrie nu mai contează.

    • Aberezi Bobiță. Șezi blând . Doar tâmpenii vorbești . Ești formator de opinie sau posesor de electrica ?

  8. Poate sa fie adevarat sau nu, inevitabil tehnologia va evolua! Ne bate natura de la spate, trebuie sa schimbam mobilitatea cu utilaje cu ardere de combustibili, la fel cum trebuie sa schimbam tot ce inseamna utilizarea combustibilor fosili si reciclarea deseurilor….altfel ne vom sufoca singuri pe planeta, pe principiul scapa cine poate!

  9. Orice tehnologie nou întâmpină rezistenta din partea oamenilor de peșteră supra estimați ca fiind oameni moderni.
    Sunt posesor de mașini electrice de mai bine de 2 ani, am mulți prieteni care la fel ca mine dețin autoturisme electrice și mereu când ne întâlnim radem de persoanele care încă nu înțeleg ca: La mașina electrică nu ai impozit ( 😉 ) revizia te costa undeva la 120 RON pentru ca nu mai ai lannț, curea distributie, filtre,ulei etc.( 😉 ) ai frâne regenerative deci plăcute și discuri schimbi la 2 ani ( 😉 ). Și acuma domnul “cca70” sa îmi zică mie dacă tigaia lui pe ulei este varianta mai Smart.

  10. Lumea evolueaza inevitabil. Birjarii de acum 120 de ani aveau acelasi opini despre automobile. In SUA au fost inchise in ultimi 3 ani 5 rafinarii (doar 2 rafinarii au avut mariri de capacitate). TOTAL si-a schimbat denumirea in TOTAL ENERGIES dupa ce s-a retras din organizatia le petroliera. In 2015 in Franta au fost inchise 2 rafinarii.

  11. Buna ziua domnilor!!mă alătur tuturor care au mașini electrice,mai ales lui NKL,dețin un bmwi3 de 2,5 ani și am cheltuit cu el doar pe apa de parbriz ceea ce înseamnă revizii și un set de cauciucuri noi,daca pot sa le pun la revizii,am mai cumpărat și o Tesla model s de vreo juma de an ,vin de la 700 km din Austria cu 45 euro plus inca vreo 250 km de autonomie după ce ajung acasă!!!Nu are rost sa mai vorbim de lucrurile astea,vom mai vedea ce vine până atunci drum bun electricilor!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente