Sub pretextul ajutarii industriei auto din Romania Guvernul cumpara peste 6700 de masini Dacia

Articole Interesante

Aceasta veste vine la cativa ani dupa ce tot Guvernul Romaniei a ales sa cumpere masini VW Polo 1.2 TSI pentru Politia Rutiera pentru simplul fapt ca cei de la Porsche Romania au avut un pret mai mic de achizitie.

Acum se pare ca Dacia a facut o oferta foarte buna celor de la PNL pentru ca acestia cumpara peste 3360 de Dacia Logan construite la Pitesti insa si 3382 de masini Dacia Duster construite tot la Pitrsti. In acest lot intra si cateva modele Dokker construite de Renault in Africa.

Despre gama de motorizari nu avem detalii insa cu siguranta trebuie sa ne asteptam la micutul motor 1.0 SCe de 73 de CP care pe langa faptul ca este un motor simplu nu ofera nici un fel de performante reale pe sosea.

Marele perdant in aceasta alegere sunt cei de la Ford care nu reusesc nici acum cu noile modele EcoSport sau Puma sa reprezinte o solutie pentru Politia Romania! Pretul foarte mare de achizitie face ca masinile de la Craiova sa fie neinteresante pentru oragenele statului.

M Velea:

”Este foarte important pentru noi să ştim că în orice misiune poliţiştii sunt în siguranţă şi că avem posibilitatea să creştem mobilitatea efectivelor noastre pentru a lupta împotriva infractorilor. Totodată ne-am dorit să încurajăm producţia românească de autovehicule.
Poliţia Română va primi 6.744 de autovehicule produse în România, fiind vorba despre 3.360 Logan, 3.382 Duster şi 2 Dokker.”

VIDEO


Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Galerie Foto

Articole Recente