Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Strategia Nokian Tyres din Europa se bazeaza pe cresterea cererii de anvelope all season

Nokian Tyres a reușit să își majoreze cota de piață în Europa Centrală. În cadrul evenimentului Capital Markets Day din luna septembrie, compania și-a confirmat obiectivul pe termen mediu (3-5 ani) de a explora oportunitățile de pe piața din Europa Centrală și de a crește afacerea cu 50%.

nolian tyres, cod QR nokian, cum citesc cod QR anvelope, nokian tyres anvelope cod QR, pret cod QR nokian, citeste cod QR cu telefonul foto samsung

Acest procent reprezintă o creștere de la aproximativ șase la nouă milioane de anvelope
vândute anual.

„Echipa noastră a avut rezultate excelente, în ciuda împrejurărilor neobișnuite cauzate de Covid-19, iar cota de piață a crescut semnificativ. Suntem cu siguranță pe drumul cel bun către atingerea obiectivului general de creștere cu 50%.”, precizează Bahri Kurter, EVP, Europa Centrală.

Nokian Tyres 2021, anvelope kia eniro Nokian Tyres, anvelope tesla Nokian Tyres, pret anvelope masini electrice, aderenta anvelope masini ev

Ce alimentează creșterea din Europa Centrală?

În industria anvelopelor, schimbările sunt determinate de două mari tendințe de consum: confort și sustenabilitate. În realitate, aceasta înseamnă o cerere crescută de anvelope all-season, jante cu dimensiuni mai mari, dezvoltarea afacerilor cu flote, vehiculele electrice care devin noua realitate și impactul tot mai mare al online-ului.

„Ne diversificăm portofoliul de produse cu mai multe oferte relevante pentru piață. Vom explora în continuare oportunitățile oferite de anvelopele de vară cu ajutorul noului nostru centru de testare dinSpania.

Dorim să devenim din ce în ce mai prezenți pe cea mai mare piață de anvelope din Germania și să continuăm să ne extindem acolo unde cotele noastre de piață sunt mai mici, cum ar fi Italia, Franța și Spania.”, adaugă Kurter.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente