Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Kaufland si Renovatio dau o palma soferilor cu masini electrice si OPRESTE incarcarea gratuita

Adica daca pana acum conduceai o masina electrica in Bucuresti si erai singurul fericit ca NU PLATESTI deplasarea prin oras, acum vei scoate din buzunar mai multi bani decat pentru o masina clasica pe benzina.


Acest lucru este evident atat din partea celor de la Kaufland cat si Renovatio care au asteptat sa romanii din marile orase sa-si cumpere cat mai mult masini electrice pentru ca introduce tarife foarte mari la reincarcare in reteaua lor.

Oficialii Kaufland spun ca pot inca reincarca cu ceva CUPOANE care sunt primite de catre clientii magazinului, insa realitatea crunta pentru cei cu masini electrice este CA TREBUIE SA SCOATA BANI DIN BUZUNAR DIN ACEASTA LUNA!

( Pentru acordarea de cupoane este nevoie de cumpărături săptămânale, în valoare totală de minimum 500 lei/lună. Toate detaliile pot fi găsite în regulamentul campaniei).

Urmeaza si statiile din Rompetrol si viitoarea retea Petrom care vor avea statii de incarcare doar contra cost indiferent de masina pe care o conduci!

In Bucuresti soferii de UBER SI BOLT cu masini electrice au cel mai mult de pierdut pentru ca de astazi nu mai este nimic GRATUIT!


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente