Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Statul american New Jersey introduce taxarea masinilor electrice! Daca nu platesc acciza la benzina trebuie sa plateasca taxe de inmatriculare

Statul american New Jersey devine treptat primul din SUA in care masinile electrice urmeaza sa fie taxate extra fata de cele pe benzina.

new jersey tax 2024. taxa masini electrice sua, probleme parcari subterane masini ev, incendiu masini electrice

Legislatura din New Jersey spune ca o masina electrica nu plateste acciza din benzina cum o fac toate celelalte masini din SUA, iar uzura pentru infrastructura este mai mare pentru ca masinile electrice sunt mult mai grele.

Astfel, Statul american New Jersey a decis ca toate masinile EV sa plateasca o taxa anuala de 250 dolari plus o taxa de 920 dolari la prima inmatriculare a masinii electrice.

new jersey tax 2024. taxa masini electrice sua, probleme parcari subterane masini ev, incendiu masini electrice

Astfel, cei 1.000 de dolari reprezinta doar o mica parte din banii pierduti de catre stat in fiecare an in momentul in care un sofer alege sa cumpere o masina electrica.

In Germania masinile electrice au fost interzise in parcarile subterane! Pompierii sunt neputinciosi

In Europa ajutoarele sociale de tipul RablaPlus au fost reduse sau chiar au fost sistate pentru masinile electrice, pasul urmator fiind interzicerea accesului in parcarile publice si rezidentiale subterane, adica soferii de masini EV urmand sa fie fortati sa-si cumpere o masina pe benzina pentru mediul urban.

Pompierii din Belgia vor sa interzica accesul masinilor electrice in parcarile subterane

Explozia acumulatoriilor auto montati pe masinile electrice au dus la tragedii de proportii, motiv pentru care multe orase vor interzice parcarea acestor vechicule in parcarile subterane.

Mercedes EQA, incendiu Mercedes EQA, pericol explozie Mercedes EQA, autolatest, isu incendiu masini ev, parcare subterana incendiu masina electrica, testeauto, probleme Mercedes EQA

In Ungaria masinile electrice au inceput din nou sa plateasca parcarea in orase

PENTRU O PRESA AUTO INDEPENDETA SI OBIECTIVA sustine Autolatest Romania: Donează prin Patreon AICI

Autolatest Patreon, doneaza pentru autolast, presa auto independenta autolatest, patreon testeauto

s s s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente