Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Enyaq 2020 urmeaza sa fie primul SUV 100% electric Skoda

ENYAQ continuă sistemul bine-cunoscut de definire a denumirilor modelelor ŠKODA.

Similar cu SUV-urile ŠKODA de succes, KODIAQ, KAROQ și KAMIQ, ce au denumirile derivate din limbainuiților ce trăiesc în zona de nord a Canadei și Groenlanda, și noul SUV-ul electric ŠKODA integrează îndenumirea sa un cuvânt provenit din legendara zonă nordică a Irlandei.

Adițional, litera E de la începutulnumelui sugerează mobilitatea electrică. Litera Q de la final face legătura cu celelalte SUV-uri.ŠKODA ENYAQ este primul automobil ŠKODA din producția de serie bazat pe sistemul modular deelectrificare (MEB) al Grupului Volkswagen și unul dintre modelele din seria viitoare de peste 10 modeleelectrice pe care ŠKODA le va lansa în cadrul brand-ului său iV până la finele anului 2022.

Până în 2025, ŠKODA estimează că modelele sale pur electrice și cele hibride plug-in vor totaliza 25% din vânzările sale.

Până în 2021, marca va investi două miliarde de euro în dezvoltarea modelelor sale electrice și într-un ecosistem de ansamblu interconectat pentru soluții de mobilitate moderne și prietenoase cu mediul.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente