Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

CNAIR vrea sa finalizeze cei 11 km de Centura a Capitalei intre Voluntari si Autostrada Soarelui DN2 – A2

”CNAIR S.A. a invitat la sediul companiei antreprenorul Tirrena Scavi  ca până vineri, 14 februarie 2020, să semneze contractul  pentru finalizarea lucrărilor de modernizare a DN Centura Bucureşti, sectorul DN2 ( E85, Km 12+300) – A2 (Km 23+750)”, se arată în comunicat.

După semnarea contractului, urmează constituirea de către antreprenor a scrisorii de garanţie de bună execuţie şi aprobarea ei de către beneficiar, apoi va fi emis ordinul de începerea a lucrărilor. Termenul pentru finalizarea lucrărilor  este de 15 luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.

”Menţionăm că exproprierile efectuate până la această dată sunt în conformitate cu limitele stabilite prin proiectul tehnic aprobat. În cazul în care, pe parcursul  execuţiei lucrărilor, se va constata că sunt necesare suprafeţe de teren suplimentare, Antreprenorul va fi responsabil de pregătirea şi predarea către Beneficiar a documentaţiei necesare în vederea promovării, de către beneficiar, a unei Hotărâri de Guvern pentru exproprierea suprafeţelor de teren suplimentare”, se arată în comunicat.

În ceea ce priveşte sectorul A1 – DN7, urmare rezilierii de către CNAIR, în data de 21 iunie 2019, a contractului de proiectare şi execuţie, este imperios necesară expertizarea tehnică, din punct de vedere calitativ şi cantitativ, a lucrărilor executate în cadrul contractului. Stadiul fizic al execuţiei lucrărilor, la data rezilierii, a fost de 86,5 %, potrivit CNAIR.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente