Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Si clientii din Romania pot achizitiona noul model electric Mazda MX-30-Pret de 33.900 euro TVA inclus

Mazda MX-30este disponibilă într-o variantă specială pentru lansare, cu un pachet bogat de dotări, la unpreț de 33.900 euro cu tva inclus.

Modelul se diferențiază semnificativ față de alte mașinielectrice prin obiectivul declarat de a păstra plăcerea de a conduce specifică Mazda, unargument în acest sens fiind distribuția ideală a greutății de 50:50 între axe.


Printre dotările standard ale noii Mazda MX-30 se numără jante de aliaj de 18”, faruri LED adaptive cu sistem de spălare, vopsea Ceramic Metallic, scaune față electrice din materialtextil și piele, încălzite, cu funcție de memorie, climatizare automată, ornamente din plută peconsola centrală, proiecție laser pe parbriz, conectivitate Apple Carplay și Android Auto,senzori de ploaie și de lumină, display central de 8,8”, cameră video pentru marșarier,senzori de parcare față-spate, recepție radio digitală (DAB), sistem de navigație integrat șigeamuri fumurii spate.

La capitolul siguranță, modelul va include unele dintre cele mai noi tehnologii oferite deMazda, prin asistentul inteligent de frânare în oraș (SCBS), sistemul de avertizare ladepășirea banzii de rulare (LDWS), sistemul de recunoaștere a semnelor de circulație (TSR),sistemul de asistență pentru menținerea benzii de rulare (LKA), asistentul inteligent defrânare (SBS), pilotul automat adaptiv Mazda (MRCC), sistemul E-Call pentru urgențe șialarma de efracție, iar pentru siguranța pasivă modelul este dotat cu un set complet deairbag-uri, inclusiv pentru genunchii șoferului.

Modelul va avea garanția de 3 ani în limita a 100.000 de km, în timp ce a bateriei va fi de 8ani în limita a 160.000 de km. Mazda MX-30 poate fi precomandată deja la toți dealeriiMazda din România și se estimează că primele unități vor fi livrate în a doua jumătate aanului 2020.


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente