Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Seful Ford Craiova, Güven Özyurt declara ca romanii vor produce masini comerciale

Turcii de la Ford Otosan au devenit principalul actionar al uzinei de la Craiova, viitorul oltenilor fiind axat pe dezvoltarea si comercializarea de masini comerciale din gama Transit.

ford craiova Güven Özyurt, seful ford craiova, ford europe dispare, ford craiova trece la turcii de la otosan, cv Güven Özyurt, autolatest

Puma ramane in fabricatie inca ceva vreme pentru ca se vinde foarte bine, insa de fiecare data cand vorbim de Ford Otosan, vorbim de un producator exclusiv de masini comerciale.

„Odată cu achiziția fabricii din Craiova, Ford Otosan își extinde experiența și capabilitățile de producție la nivel internațional.

masini electrice ford, ford renunta la benzina si motorina, ford craiova motor diesel, ford cariova turcia, autolatest

Angajații cu înaltă calificare de la fabrica din Craiova și munca lor remarcabilă în producția unora dintre cele mai apreciate modele Ford vor duce mai departe povestea de succes a Ford Otosan.

ford craiova Güven Özyurt, seful ford craiova, ford europe dispare, ford craiova trece la turcii de la otosan, cv Güven Özyurt, autolatest

Craiova va beneficia de baza de competențe și de transferul de experiență al Ford Otosan în proiectarea, ingineria și construcția de vehicule comerciale, precum și în ceea ce privește electrificarea”, a adăugat Güven Ozyurt, director general Ford Otosan.

Viitoarele generații Transit Courier și Tourneo Courier, respectiv versiunea de transport marfă și cea de transport pasageri, proiectate și dezvoltate de Ford Otosan, vor fi produse la Craiova și vor fi lansate în 2023, cu versiuni electrice a căror producție va începe în 2024.

ford otosan craiova, ford usa a vandut craiova, americanii s-au retras de la craiova, turcii Ford Otomotiv Sanayi Koç Holding, ecosport scos din productie, viitor incert ford puma, probleme dealeri ford romania

s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente