Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Sanctiuni de 115.000 lei pentru 17 gunoaie de soferi care au aruncat deseuri in parcarile publice din Bihor

Se pare ca nesimtirea soferilor din Romania atinge cote maxime, sau mai bine spus acum vedem mai exact cum se comporta acestia pe soselel din tara.

Cativa soferi au primit amenzi de peste 115.000 lei pentru ca au aruncat gunoaie pe marginea drumului fara nici cea mai mica jena.

17 persoane care au aruncat deșeuri în locuri neamenajate!

soferi amendati ca arunca gunoaie in parcari, bihor parcari video, supraveghere video parcari bolojan, autolatest, soferi nesimtiti gunoaie

Șoferii au fost identificați de Poliție și mai apoi sancționați cu amenzi în valoare totală de 115.000 lei, în baza Ordonanței de Urgență 92/2021 privind regimul deșeurilor. Cei mai mulți din cei care au încălcat legea sunt din Bihor, dar au fost identificați și șoferi conducând autovehicule înmatriculate în județele Sălaj, Arad și Hunedoara.

Conform protocolului de colaborare, firma Bitroot Solution pune la dispoziție gratuit camerele video pentru supravegherea parcărilor de pe drumurile naționale din Bihor, în timp ce compania RCS&RDS asigură conexiunea la internet.

soferi amendati ca arunca gunoaie in parcari, bihor parcari video, supraveghere video parcari bolojan, autolatest, soferi nesimtiti gunoaie

DRDP Cluj are rolul de a identifica parcările unde se depozitează frecvent deșeuri. IPJ Bihor a preluat în comodat camerele de supraveghere video, le monitorizează permanent și organizează echipe mixte cu Comisariatul Județean Bihor al Gărzii Naționale de Mediu pentru aplicarea măsurilor necesare.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente