Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Samsarii oficiali din shwroom-uri! Autolatest sesizeaza oficial DNA!

Importatorii şi vânzătorii de automobile noi se ocupă şi cu comercializarea de tichete valorice de la Remat. Preţurile sunt negociabile. Preţul voucherelor „Rabla“ pe piaţa liberă este cuprins între 800 şi 1.000 de lei. La dealerii auto costă între 1.200 şi 1.500 de lei, pentru că le cumperi „la sigur“. Importatorii şi distribuitorii de automobile fac tot posibilul să-şi vândă marfa, mai ales dacă aceasta zace pe stoc, deci consumă bani. Cu atât mai mult cu cât până acum, doar 35.000 de persoane şi-au luat automobil nou prin programul „Rabla”, chiar dacă au fost casate 161.000 de maşini. „N-avem vouchere nasoale” Dacă dai un telefon unui dealer auto, acesta te întâmpină cu două oferte: una auto şi o alta pentru tichete valorice la „Rabla 2010″.

La Eurial Militari, dealer Peugeot, consultantul de vânzări Filip Mihai mă asigură că de la showroom pot lua tichete valorice „pe bune”. „Vă garantăm că voucherele sunt reale, nefalsificate, iar actele de la Remat sunt originale”, susţine vânzătorul. Vine şi partea cea mai interesantă, preţul. „Costă între 1.300 şi 1.500 de lei, depinde de cum reuşim şi noi să le cumpărăm de pe piaţă”, mă informează Mihai. Pe piaţa despre care vorbea reprezentantul Eurial, voucherele se pot cumpăra cu preţuri cuprinse între 800 şi cel mult 1.000 de lei. Aşa că, nu-ţi mai rămâne decât să faci rost de bani de avans pentru autoturism şi pentru tichete valorice, iar maşina este a ta. Am încercat şi la Di Bas, dealer pentru mărcile Opel şi Chevrolet.

Aici preţurile sunt ceva mai mici, dar şi modalitatea de achiziţie a tichetelor valorice pentru „Rabla” este diferită faţă de Eurial. „Persoana autorizată”, angajat la Remat Am sunat la DiBas şi am vorbit cu Bogdan Cotuna, consultant de vânzări, care m-a asigurat că se pot achiziţiona vouchere, dar nu direct de la dealer, ci de la nişte „persoane autorizate”. 

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente