Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

REMAKE: Mercedes 500K reincarnat sub forma de Isdera Autobahn Courier AK 116i 2010!

Un astfel de exemplu este cel de fata care prezinta o premiera de proportii, respectiv un remake functional al anticului Mercedes Benz 500K Autobahn Courier!.

Numele noii masini este de fapt Isdera Autobahn Courier si reprezinta un Batmobil in toata regula al acestor veremuri. Daca urmariti imaginile de mai jos puteti sa observati lejer faptul ca masina este perfect functionala deoarece recent aceasta a fost surprinsa in teste chiar pe soseaua care-i poarta numele Autobagn.

Din punct de vedere tehnic aceasta Isdera are mai degraba doua motoare V8 (M117) de cinci litri imprumutate de la un mai vechi dar trainic Mercedes W126. In totoal noua Isdera are 10.000 de cmc si o putere maxima de 600 CP. Transmisia este de tipul integrala permanenta prin intermediul a doua transmisii automate clasice cu 5 rapoarte.

Astfel o curiozitate a masinii este aceea ca aceasta poate sa mearga doar cu un signur motor, iar cand trebuie sa faca o livrare instant se poate aprinde si cealalta sursa de putere creditata fiecare la 300 de CP.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente