Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Rusii nu mai au voie sa vanda masini in Uniunea Europeana chiar acum cand au lansat Lada Vesta NG facelift 2022

In urma invaziei Ucrainei toate masinile care sunt produse in Federatia Rusa nu se vor mai putea vinde pe teritoriul Uniunii Europene.

Aceasta decizie vine la cateva ore dupa ce Rusia a invadat ilegal Ucraina, moment in care au intrat automat in vigoare penalizarile anuntate de catre UE pentru produsele fabricate in Rusia.

Exemplul cel mai bun este cel al vechiului model Lada Vesta NG care are de cateva zile un facelift exterior, masina care din fericire pentru ucraineni nu se mai poate vinde in tarile din UE precum Germania!

Lada este un esec comercial pe toate pietele din UE, insa acum vom vedea si o retragere treptata a celor de la Renault din alianta cu AutoVAZ, situatie asemantoare cu cea a marcii PSA care a iesit din Iran cand au intrat in vigoare sanctiunile date de UE si SUA.

embargo Lada Vesta NG facelift 2022, lada interzisa in ue, sanctiuni Lada Vesta NG facelift 2022, sanctiuni rusia, ue vs rusia 2022, ucraina

Intreaga economie a Rusiei urmeaza sa fie redusa la nivelul celei din anii 90, cand rusul de rand platea milioane de ruble pentru o singura paine!

SITUATIA DIN IRAN CU PEUGEOT:

Iran ameninta PSA- Peugeot Citroen ca trebuie sa plateasa despagubiri pentru retragerea de pe aceasta piata

În 2012, Peugeot a suspendat vânzările în Iran, după ce sancțiunile împotriva programului nuclear controversat al Teheranului au fost extinse și la sectorul auto.

În ianuarie 2016, Statele Unite și alte țări au ridicat sancțiunile împotriva republicii islamice, odată ce Agenția pentru Energie Atomică a Națiunilor Unite a confirmat că Teheranul a luat măsuri complete pentru a stopa programul său nuclear controversat.

Zeci de miliarde de dolari reprezentând active iraniene sunt acum dezghețate, iar companiile globale care au fost blocate să facă afaceri vor fi acum în măsură să exploateze o piață flămândă de orice, de la automobile la piese de avion.

“Compensațiile pe care le va plăti Peugeot statului iranian au fost incluse în noul contract, dar conținutul acestuia rămâne confidențial”, a afirmat Mohammad Reza Nematzadeh.

EMBARGO-Toyota a oprit vanzarile de masini in IRAN!

Aceasta stire vine dupa multi ani de contestare a autoritatilor iraniene la capitolul arme nucleare. Anul trecut Toyota a comercializat doar 222 de automobile in Iran datorita refuzului autoritatilor de a inceta dezvoltarea programului nuclear al Tehenranului. Cel mai popular model Toyota pe piata din Iran a fost Land Cruiser 90 si 200.

Aceasta stire inseamna de fapt ca SUA chiar are in plan invadarea Iranului si ca masinile Toyota Land Cruiser urmeaza sa mearga pe soselele din Teheran cu sigla UN dupa terminarea razboiului.

embargo Lada Vesta NG facelift 2022, lada interzisa in ue, sanctiuni Lada Vesta NG facelift 2022, sanctiuni rusia, ue vs rusia 2022, ucraina

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente