Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Reteaua Citroen se mareste in Bucuresti

Deschis in zona Bucuresti Sud, pe strada Turnu Magurele nr. 66, showroom-ul SD Prestige a fost amenajat in decurs de 2 luni pentru a corespunde standardelor Citroën. Suprafata totala a complexului este de 2017 mp dintre care 420 mp sunt alocati exclusiv spatiului pentru showroom.

Investitia de 215.000 euro pentru modificarea showroom-ului a fost suportata exclusiv de SD Prestige, o companie infiintata ca afacere de familie in 1994 si care are experienta in domeniul auto. Din dorinta de a se alinia unor standarde de marca, SD Prestige s-a orientat catre o marca cu un mare potential de dezvoltare in Romania, si anume Citroën, demarand astazi prin activitatea de vanzare de vehicule noi. Nu ne vom opri insa aici, iar in luna septembrie vom inaugura si un service agreat Citroën, a spus Dumitru Subtirelu, director si asociat SD Prestige.

Investitiile SD Prestige vor continua cu dezvoltarea a doua centre de service la standarde Citroën, lucrarile de reconstructie fiind deja avansate, si care vor fi inaugurate in luna septembrie a acestui an. Un centru de service se afla chiar langa noul showroom, iar cealalat va fi amplasat in locatia din Drumul Gilaului nr 7C, pe o suprafaţă de 6100 mp. Cele doua unitati sunt situate la o distanţă de doar 500 m una de cealaltă.  

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente