Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Renault sustine Les Films de Cannes a Bucarest Editia 2017

Prin inițiativa sa desusținere a unuia dintre cele mai importante festivaluri cinematografice din România, Renaultcontinuă tradiția îndelungată a parteneriatului Groupe Renault cu Festival de Cannes, a căruiistorie datează încă din anul 1983.

„Renault a încurajat mereu evenimentele culturale, pentru că, așa cum a susținut și CristianMungiu, fiecare dintre noi trebuie să facă, măcar din când în când, un efort cultural. Iar Renault și-a asumat de-a lungul timpului numeroase inițiative din zona cultural – artistică datorită pasiuniinoastre pentru creativitate, design și inovație, atribute reprezentative ale mărcii.

Astfel, prinparteneriatul încheiat, Groupe Renault va oferi sprijin Festivalului Les Films de Cannes à Bucarest,iar Renault Megane va fi mașina oficială a acestui eveniment până în anul 2019” a declarat YvesCaracatzanis, Președinte Director General Dacia şi Director General Groupe Renault România.După ce a convins anul acesta juriul din România, obținând titlul «Mașina Anului», RenaultMegane Sedan este așteptat sub lumina reflectoarelor la Festivalul Les Filmes de Cannes àBucarest.

Cu o siluetă elegantă, un interior confortabil şi rafinat, berlina de segment C va însoțimembrii juriului, actorii invitați și alți parteneri pe toată durata evenimentului.Ediția din acest an a festivalului va reuni numeroși cineaști de renume și se va desfășuraconcomitent în șapte orașe din România.

Astfel, pe lângă proiecțiile din București, care vor avealoc la CinemaPRO, Cinema Elvire Popesco, Cinema Eforie și Cinema Muzeul Țăranului Roman,edițiile regionale vor fi găzduite la Brașov, Cluj, Timișoara, Arad, Iași și Suceava.


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente