Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Renault este socat ca in Franta vanzarile Tesla au crescut cu 60.5%-Au vandut 5.500 de Model Y doar in septembrie

Francezii au pierdut definitiv lupta cu americanii de la Tesla chiar la ei acasa, marea probema fiind acum chinezii de la MG si GYD care vor scoate de pe piata marcile de casa precum Renault Megane T-Tech sau chiar si viitorul Scenic E-Tech.

Tesla Model Y 2024, test drive, autolatest, Tesla Model Y china, 360 cp Tesla Model Y, noua baterie lfp Tesla Model Y 2024

In luna septmbrie francezii au cumparat in medie cu 60.5% mai multe masini Tesla Model Y in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut, produsul fiind construit in uzina Tesla de la Berlin.

Renault Scenic E-Tech 2023, baterie Renault Scenic E-Tech nissan aryia, 87 kwh Renault Scenic E-Tech, motor 220 cp megane etech, autolatest, teste auto, probleme vanzari Renault Scenic E-Tech, pret romania Renault Scenic E-Tech

Statisticile arata ca doar in luna septembrie 2023 Tesla a vandut in Franta peste 5,557 de modele Y, iar de la inceputul anului americanii au vandut francezilor peste 156,304 de unitati.

Tesla Model Y 2024, test drive, autolatest, Tesla Model Y china, 360 cp Tesla Model Y, noua baterie lfp Tesla Model Y 2024

Esecul celor de la Renault nu mai poate sa fie oprit mai ales ca acum Model Y urmeaza sa fie vandut in Europa cu noul motor de 360 CP STANDARD cu aceelasi pret de achizitie.

Cea mai slaba Tesla Model Y primeste un motor de baza de 360 CP si un pret de 35.000 euro

PENTRU O PRESA AUTO INDEPENDETA ajuta Autolatest Romania sa ramana obictiva in continuare: Donează prin Patreon AICI

Autolatest Patreon, doneaza pentru autolast, presa auto independenta autolatest, patreon testeauto

s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

3 COMMENTS

  1. Europa la electrice…. im cap. E bine ca vine kina…. ca asa se duc preturile în jos ptr. Consumator. Preturi mici = concurenta mare deci oferte pentru toți. Bravo kina !!!

  2. Aroganta Renault da roade. La Tesla am facut 6 drive test uri de o ora singur in masina pana m-am decis. Renault m-a lasat 10 minute cu masina in blocaj de trafic si cu cu un ursuz care ma intreba mereu ce varianta vreau sa cumpar…

    • De doi ani vad Etech ul expus in minishowroomul de pe ChampsElisee…e depasita de acum.doi ani😂😂😂 si ca pret si ca dotari. Nici peste 5 ani nu o sa scoata ceva similar ca Tesla de anul asta 2023.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente