Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Renault are probleme cu sistemul de franare la Megane!

Specialistii francezi au mentionat ca in problema este la pedala de frana unde plasticul de protectie poate sa se crape moment cand piciorul soferului aluneca de pe pedala. Daca afara este zapada sau apa si talpa pantofului este uda pericolul creste pe masura. Momentan Renault Romania nu a mentionat nimic despre aceasta problema deoarece acest lucru ar inseamna sa cheme in service peste cateva mii de modele Megane comercializate incepand cu perioada 10 iunie 2009.

Costurile reparatieie sunt platite de Renault in tarile din Europa de Vest, insa in Romania importatorul nu a declarat nimic despre aceasta problema! Renault Romania si reteaua service Conform multor surse si chiar o multime de clienti reteaua Renault in Romania sufera de o imagine nu foarte buna la capitolul solutionarea a problemelor after-market. Pur si simplu dealerii cu service Renault ofera reparatii in schimbul unuor preturi foarte mare iar de cele mai multe ori reparatia costisitoare nu este efectuata. Aceeasi problema a fost observata anii trecuti in reteaua de service Porsche Romania, insa schimbarile efectuate de conducerea austriaca a crescut gradul de satisfactie al clientilor.

Despre Renault nu se poate spune aceelasi lucru deoarece preturile foarte mari ale pieselor de schimb, pretul foarte mare al orei tehnologice (manopera) si calitatea foarte proasta a lucrarilor claseaza reteaua Renault pe ultimul loc in Romania. Este suprinzator cum reteaua service Dacia ofera un grad de satisfactie cu mult mai mare decat ce gasim la Renault, iar un service complet poate sa coste la Mercedes 480 Ron TVA inclus in timp ce pentru un Megane acesta poate sa depaseasca 1500 Ron!

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente