Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Recesiunea din Europa duce la cresterea pretului pentru masinile electrice care vor avea vanzari si mai mici

Seful Stellantis, Carlos Tavares a anuntat ca recesiunea in care intra intreaga omenire duce la o scadere considerabila a vanzarilor de masini electrice in ciuda stirilor platite in presa de specialitate.

viitor dacia, uzina dacia doar masini hybrid, probleme vanzari renault ev, piata auto 2024, dacia mioveni phev, autolatest, viitorul marcii dacia 2030, testeauto, probleme vanzari nissan ev, probleme strategie ev europa

Detroit News si Carscoops spun ca Stellantis a inteles ca materialele necesare fabricarii unei masini electrice au preturi duble fata de cele din 2019, iar reducerilor discount-urilor date de statele din UE vor duce la vanzari automat mai mici.

masini electrice vanzari mici 2022, rabla plus romania 2023, masini ev mult mai scumpe, probleme livrari masini ev, autolatest

Acest lucru se traduce prin cumpararea din ce in ce  mai mult a masinilor cu motoare termice care sunt mult mai ieftine si care au costuri de mentenanta in timp mult mai mici.

Romania este printre putinele tari in care statul ofera un incentive de tipul Rabla Plus care ofera clientilor o reducere a pretului cu pana la 11.000 euro din pretul de baza.

test drive Kia EV6, consum kwh Kia EV6, cea mai buna masina electrica romania, pret Kia EV6, rabla plus Kia EV6, autonomie reala Kia EV6, autolatest, testeauto, emisiune Kia EV6, kia roma auto Kia EV6

Aici vedem insa ca pretul de vanzare ramane identic pentru clientul final pentru ca dealerii au crescut pretul de baza exact cu reducerea Rabla pentru a avea un profit si mai mare.

De asemenea, vom vedea ca europenii nu vor mai cumpara masini noi, parcul auto urmand sa fie imbatranit si mai mult in anii care urmeaza.

peugeot e-208 GT 136 CP 45 kwh 2022, test drive peugeot e-208 GT 136 CP 45 kwh 2022, drive test, autolatest, consum, rabla plus 2022, e208 2022

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente