Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

RAR nu intelege ca trebuie sa prelungeasca cu cel putin 3 luni toate ITP-urile masinilor din Romania

Spunem aceasta pentru ca vedem cum cei de la RAR continua sa produca bani de pe urma romanilor chiar si in aceasta situatie tragica cu COVID19 prin care trecem.

Adica acum pe data de 20 martie in plina pandemie continentala cei de la RAR te obliga sa mergi cu masina la identificare daca tocmai ai venit cu ea din Italia sau te obliga sa mergi in statiile ITP din intreaga tara sa-ti faci inspectia periodica.

Noi cei de la Autolatest recomandam celor care sunt in situatia de a avea un ITP care urmeaza sa expire sa sune la RAR pana cand acestia vor declara oficlal ca prelungesc cu cel putin 3 luni ITP-ul tuturo masinilor din Romania.

Si pentru a vedea cat de prefizi sunt cei de la RAR vedem pe site-ul lor ca ATENTIONEAZA SOFERII SA-SI SPELE MASINILE SI SA LE IGIENIZEZE pentru a nu-i imbolnavii cu COVID pe maretii ingineri RAR.


Si pentru cei care au atestat de la RAR, adica cei care fac ITP-ul nu mai trebuie sa mearga prentru prelungire tot din aceeasi teama.

Doar oamenii de rand cu ITP-urile expirate trebuie sa plateasca aceasta inspectie neaparat pentru ca RCA-ul sai fie in continuare valabil! Nu conteza pentru RAR ca avem o pandemie nationala de proportii!


s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente