Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Probleme service BMW in Bucuresti! Unde repar masina BMW? Recomandare Autolatest este Automobile Bavaria

De cele mai multe ori clientii de masini BMW merg la un service multimarca care are servicii de calitate medie pentru simplu fapt ca acestia repara si masini Dacia si masini BMW sau Mercedes.

Exact din acest motiv pe piata de profil au aparut cateva service-uri specializate in reparatia de masini BMW, service-uri care treptat au castigat din clientii marilor reprezentante BMW din zona Bucuresti.

Pentru cei neavizati trebuie spus ca daca in acest service-uri vine o masina BMW care este inca in garantie masina o pierde pentru ca BMW Romania nu recunoaste aceste unitati service agreate doar de catre RAR drept unitati reparatoare multimarca.

Mai jos am atasat cateva pareri ale unor clienti care au trecut pragul acestor service-uri BMW, clienti care au fost nemultumiti de serviciile oferite de aceste unitati service!

“Am schimbat anul trecut la ei discuri/placute fata, insa nu am fost deloc incantat. Baiatul care a lucrat era novice:
– mi-a impins pistonasul etrierului inapoi si mi-a varsat lichidul din borcan de cugea pe sub masina.

Abia cand i-am atras atentia si la insistentele mele a aruncat o sticla de apa in sila pe-acolo pe unde cursese lichidul.- l-am pus sa scoata scoata din lichidul de frana din borcan cu o seringa si mi-a pierdut garnitura de la capacul borcanului. Cand am gasit-o (eu) picata pe-acolo si i-am spus s-o puna inapoi, m-a lovit cu replica: “asta nu e de aici, este de la filtrul de combustibil, ca e unsuroasa” (ce-are a face coada vacii cu stampila primariei?!).

M-am rezumat la a ma murdari eu pe maini si mi-am montat-o singur.- l-am rugat (de 2 ori) sa-mi curete bolt-urile pe care gliseaza etrierii – a refuzat, pe motiv ca “merg si-asa” si ca “nu trebuie”. I-a montat la loc la fel de murdari si plini de mizerie cum i-a scos. Era treaba de 5 secunde.- aveam suportul ce tinea senzorul de uzura de la placute rupt, asa ca l-am intrebat daca il au sau daca il pot comanda. Raspunsul a venit sec: “nu”, si mi-a infasurat senzorul pe-acolo cum a stiut el. Chiar as fi dorit sa-si dea interesul si sa mi-l comande, dar nah, era greu, si probabil prea ieftin ca sa-si dea osteneala. Am renuntat a-i mai adresa intrebari si am preferat sa ma tirez cat mai repede de-acolo.

Per total, strict din cauza mecanicului, mi-au lasat o prima impresie proasta, de service fara simt de raspundere. Daca si un schimb de placute il fac in bataie de joc, nu stiu cum procedeaza la lucrarile mai complexe.”

Alt Service BMW:

“Cobor la masina si sunt intampinat de acelasi angajat serviabil al Service care a si efectuat testul de drum cu masina mea in dimineata aceea. Si el imi spune de aceeasi problema pe care o voi avea in viitorul apropiat cu volanta si ambreiajul. Deja mi se parea ceva suspect dar fiind optimist din fire am spus OK le voi schimba cand va fi nevoie, am multumi, am intrat in masina si am plecat.

Cand ajung in strada principala mare mi-a fost surprinderea sa constat ca masina vibra puternic la anumite turatii si ca eram cu piciorul pe acceleratie pana la capat iar masina nu tragea mai deloc, era lipsita total de putere! M-am si intors la service, m-am dus la tipul care a facut testul de drum dimineata si i-am spus: uite, e o problema, ai condus masina azi dimineata, te rog sa o conduci acum, nu mai trage deloc si vibreaza!

El mi-a spus ca da…si colegul lui i-a spus de vibratie si ca de aceea mi-a spus ca va trebui sa schimb volanta…ca aceea e cauza vibratiilor dar de lipsa de putere nu stie. Ne-am urcat in masina, a facut o tura pe stradutele laturalnice si mi-a spus: intr-adevar nu trage, dar nu iti fa probleme, se va rezolva cu siguranta! “

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente