Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Primele imagini ale noului model Honda Accord Accord

Noul Accord dispune de calităţi excepţionale ce se vor dovedi învingătoare în lupta cu competitorii din clasa premium al segmentului D. Stil sportiv şi dinamică ademenitoare, calităţi oferite fără a ştirbi respectul acordat mediului înconjurător în tot ceea ce implică normele de emisie Euro 5.

Interiorul rafinat este realizat cu ajutorul materialelor atent selectate pentru a crea un standard calitativ înalt. Pentru a completa nivelul excepţional de confort, spaţiul interior este caracterizat de sentimentul de spaţiu personal, atât pentru şofer cât şi pentru pasageri. Specificaţiile tehnice nu sunt încă disponibile, dar noul Accord oferă un pachet unic de siguranţă pasivă şi activă pentru a oferi un nivel extraordinar de siguranţă.

Noile modele Accord şi Accord Tourer vor fi lansate la standul Honda, la ora 08:30, în data de 4 martie 2008 la Salonul Auto de la Geneva. Aceste modele vor fi comercializate în România începând cu luna Iulie 2008. Detalii suplimentare vor fi disponibile începând cu luna Februarie.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente