Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Chevrolet a lansat versiunea sport a modelului Captiva

De la lansarea modelului în 2006, acest SUV Chevrolet s-a bucurat de un mare succes in Europa. Noile accesorii vor face autovehiculul Chevrolet Captiva şi mai atractiv. Cu gama sa extinsă de echipamente, interiorul modern oferă un stil sport unic, având următoarele caracteristici:

-Interior din piele roşie şi neagră -Cusătură roşie -Interior cu tonuri negru carbon Modelul Chevrolet Captiva Sport răspunde cererii tot mai mari de SUV-uri distincte şi elegante, fiind disponibil fie în varianta cu motor turbo diesel 2,0L „common rail” economic şi totuşi puternic, fie în varianta alternativă, cu motor V6 de 230 cp. Compania care a inventat SUV-ul (1935 – modelul Suburban Carryall) îşi intensifică ofensiva în Europa cu noul model Captiva Sport.

Piaţa autovehiculelor SUV este unul din segmentele cu cea mai rapidă dezvoltare în Europa. Cota sa din piaţa totală s-a dublat din 1998 la 6 procente. Conform unui studiu desfăşurat de compania de cercetare de piaţă B&D Forecast, segmentul clasei de SUV-uri compacte va creşte cu 48% până în 2010, atingând 668.000 unităţi.

Designul: forţa unui SUV, rafinamentul unei berline Puternic, sofisticat şi sportiv sunt adjectivele tipice folosite pentru a descrie designul expresiv al modelului Captiva. Modelul combină forţa unui SUV cu rafinamentul unei berline de clasă medie. 

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente