Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Primaria Sectorului 1 USR va construi sapte parcari de resedinta automatizate pe structura metalica

Se pare ca Primaria Sectorului 1 este prima municipalitate care incepe constructia de parcari din Bucuresti, aici vorbind in pricipal de parcarile rezidentiale pe structura metalica care nu ocupa spatiu suplimentar din domeniul public.

Clotilde Armand parcari supraetajate, parcari noi Clotilde Armand, sector 1 parcari, primar Clotilde Armand, autolatestClotilde Armand parcari supraetajate, parcari noi Clotilde Armand, sector 1 parcari, primar Clotilde Armand, autolatest

“Tocmai am semnat contractul pentru construcţia de şapte parcări Smart Parking (parcări automatizate pe structură metalică) şi am creat 75 de noi locuri de parcare pentru reşedinţă.

În Bucureşti există o lipsă acută a locurilor de parcare. Numărul de autoturisme a crescut foarte mult, iar fostele administraţii locale nu au făcut practic nimic ca să amelioreze această stare de fapt. Mai mult, s-a construit haotic şi s-au redus spaţiile verzi şi locurile de parcare.

Clotilde Armand parcari supraetajate, parcari noi Clotilde Armand, sector 1 parcari, primar Clotilde Armand, autolatest

Pentru că îmi doresc ca în cel mai scurt timp posibil să reducem acest deficit, am iniţiat un program de amenajare a parcărilor de reşedinţă. Vor dispărea din peisajul urban garajele construite ilegal, am demolat câteva în zona centrală, iar dezvoltatorii imobiliari vor trebui să asigure parcări pentru imobilele pe care le ridică, conform legii“, a scris primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, marţi, pe Facebook.

Unde vor fi amplasate

Ea a atras atenţia că, dacă nu este respectată legea, nu vor primi avizele necesare de construire.

Clotilde Armand a precizat că parcările automatizate pe structură metalică vor fi amplasate pe bulevardul Ion Mihalache, bulevardul Ficusului, strada Elena Caragiani, strada Smaranda Brăescu, strada Ştefan Burileanu şi strada Aviator Alexandru Şerbănescu. Ea a adăugat că specialiştii ADP Sector 1 au identificat deja mai multe terenuri pe care urmează să fie amenajate noi locuri de parcare.

Clotilde Armand parcari supraetajate, parcari noi Clotilde Armand, sector 1 parcari, primar Clotilde Armand, autolatest

Specialiștii ADP Sector 1 au identificat deja mai multe terenuri pe care urmează să amenajăm noi locuri de parcare, pentru a rezolva sau ameliora această problemă reală cu care toți ne confruntăm”, a spus edilul Sectorului 1.

Clotilde Armand parcari supraetajate, parcari noi Clotilde Armand, sector 1 parcari, primar Clotilde Armand, autolatest

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente