Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Primaria Constanta da dovada de incompetenta pentru ca nu stie sa construiasca un banal sens giratoriu

Si cand spunem asta, ne-am uitat pe harta si vedem ca in dreptul supermarket-ului din zona DN3C, bulevardul Aurel Vlaicu are doua benzi pe sens si mult spatiu langa calea de rulare.

sens giratoriu constanta hornbach, diametru sens giratoriu constanta, viteza intrare sens giratoriu, giratoriu cnair autolatest

Aceste detalii trebuiau sa permita Primariei Constanta sa realizeze un sens giratoriu cu un diametru mai mare cum vedem in zona dealerului Dacia la iesire spre Valul lui Traian, respectiv soferii sa reduca pe bune viteza.

sens giratoriu constanta hornbach, diametru sens giratoriu constanta, viteza intrare sens giratoriu, giratoriu cnair autolatest

Daca pe un asemenea bulevard construiesti un giratoriu pe care-l poti trece cu 100 de km/h, inseamna ca esti incompetent.

Recomandam Primariri Constanta sa modifice aceasta intersectie si sa preia diametrul sensului giratoriu de la CNAIR, singurul care forteaza reducerea vitezei.

sens giratoriu constanta hornbach, diametru sens giratoriu constanta, viteza intrare sens giratoriu, giratoriu cnair autolatest

A murit ca un prost! Asta zic romanii despre baiatul din Constanta baut si fara permis care a murit in sensul giratoriu de pe DN3 Valu lui Traian

 

 

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

4 COMMENTS

  1. Nu doresc sa va contrazic deoarece sunteți specialiști insa am și eu o părere.In Constanța bulevardele cu două benzi pe sens în intersecții trebuie largite astfel că cei care fac stânga sau dreapta sa nu mai blocheze direcția spre înainte.Astfel la culoarea verde a semaforului rr mașinilor care vor traversa intersecția se va dubla deci se va reduce coloana de mașini.Priviti ce se întâmplă la sensul giratoriu de pe IC Brătianu langa cimitirul Palas.In sensul spre oraș banda a doua este ocupată permanent de tirurile care fac stânga pe str Pasajului.Aici traficul este strangulat.Daca sensul giratoriu ar fi lărgit la trei benzi una stânga și două spre centru cozile lungi din această intersecție ar fi mai mici.

  2. Constanța a devenit un haos pentru șoferi. Acest primar nu se pricepe. Decopertează cu lunile înainte să asfalteze că sa umplem orașul de praf și să ne distrugem mașinile. Îmi doresc sa vina mai repede alegerile sa scăpăm de acești nebuni care sunt la primărie.

  3. Din păcate administrația din Constanta da dovada de nepricepere la capitolul gospodărire. Tot orașul este un haos, bulevarde ciuruite de lucrări începute de 2 ani, cu canalizari ori mai sus ori mai jos fata de asfalt, praf, mizerie. Oare acești oameni pe mana carora a încăput acest oraș așa fac și acasă la ei, stau cu dezordinea și mizeria in fata ochilor. Rușine să vă fie domnilor, desi la ce obraz aveți nu cred că se pune problema de așa ceva.
    PS. Că să vedeți cât de incompetenți sunteți verificați balizele de semnalizare a șantierelor, nici unu nu e montat corect. Daca ocolim conform indicatoarelor montate ar trebui sa intram prin gropile făcute.

  4. În noul sens amenajat la Oxford, a fost blocată ieșirea de pe aleea mărgăritarelor și s-au pus borduri nu mai putem ieși , trebuie să mergem spre Zodiac ,unde ,surpriză :ne așteaptă niște denivelări periculoase, practic riscăm să distrugem mașinile, și situația este de mult timp ,s-au asfaltat bulevardul ,dar intrarea spre Dispensarului ,a rămas cu gropi Cine să vadă aceste deficiențe ,sau să remedieze ? Cucu …

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente