Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Prim contact cu noul Renault Koleos 2017! Koleos 1.6 dCI TwinTurbo Intens 175 CP X-Tronic

Despre aceasta masina francezii de la Renault spun ca este mult peste tot ce stim noi cand vorbim despre brand-ul Koleos, respectiv actuala generatie Renault Koleos 2017 este o masina cu reale pretentii premium.


Noi am avut ocazia de vedea in premiera noua masina in Romania si putem spune ca si de aceasta data Renault are o masina de top.

CALITATE DE FABRICATIE

Daca vechiul Koleos era o masina corecta la acest capitol despre noul model nu putem spune decat ca a ridicat stafeta atat de mult incat modelul Skoda Kodiaq este clar inferior cand vorbim de calitate de fabricatie.

La interior plansa de bord a modelului de fata era realizata dintr-o spuma poliuretanica de cea mai buna calitate, iar calitatea asamblarii este una care poate rivaliza cu orice masina premium.

Plansa de bord este acoperita cu materiale de top, iar tapiteria de piele este chiar din piele nu din musama precum vedem acum la foate multe masini.

De vina pentru acest succes este faptul ca masina este construita in totalitate in uzinele Samsung Motors din Coreea de Sud, adica calitatea fabricatiei si fiabilitate sa sunt in mare parte la nivelul unui model KIA sau Hyundai care sunt best in class in Europa.

Sub capota avem in premiera motorizarea diesel 1.6 dCI in versiunea TwinTurbo de 175 CP so 450 Nm, motor care este cuplat la o transmisie CVT japoneza asemantoare cu cea a lui Nissan X-Trail.

Aceasta cutie are pe langa sistemul CVT si doua rapoarte conventionale care permit masinii sa afieseze un comportament rutier demna de o transmisie automata clasica.

Transmisisa integrala este semnata se specialistii de la Nissan, adica noul Renault Koleos 2017 nu va avea probleme cu aderenta atat pe sosea cat si in mediul off road.

Marele perdant cand vedem noul Renault Koleos 2017 este modelul Skoda Kodiaq care nu are decat o platforma tehnica de VW Tiguan si multe elemente inca optionale, detaliu care face ca masina celor de la Skoda sa coste peste 45.000 euro la aceelasi nivel cu Renault Koleos 2017.


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente