Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

PREMIERA NATIONALA-Am vizitat fabrica Donkervoort!

Vizita de lucru la Donkervoort Olanda este tara unde se poate fuma legal marijuana dar si tara care a castigat teriototiu indetrimentul Marii Nordului. Pe langa aceste caracteritici remarcabile Olanda este si tara care gazduieste unul dintre cei mai exclusivisti constructori de autmobile din lume. Numele sau este Donkervoort si reprezinta o pata de entuziasm si performante pure intr-o mare de autombile banale si construite in numar mare.

Acest constructor reprezinta culorile Olandei de mai bine de trei decenii, produsul sau de baza fiind o supersportiva de talie mondiala. Pe scurt masinile exclusiviste ale marcii olandeze reprezinta cel mai reusit urmas al miticului Lotus Seven. Caracteristica de baza a masinilor Donkervoort este greutatea foarte mica a masinii si cat mai putine elemente de comfort. Singurul lucru care conteaza este placerea pura de a conduce o masina. Cel mai nou model al marcii se numeste D8 si beneficiaza de ajutorul unui propulsor marca Audi de 1.8 litri care este supraalimentat si dezvolta o putere maxima de 210 CP. Coroborata cu o greutate la gol de numai 630 kg modelul D8 este capabil sa atinga viteza de 100 km/h in doar 4 secunde.

Pretul unui Donkervoort incepe de la o valoare de 100.000 euro fara taxe si poate depasii suma de 150.000 euro daca se opteaza pentru un propulsor mai puternic. Fabrica Donkervoort se afla la cativa km de Amsterdam in orasul Lelystad si afiseaza totul la vedere. Oricine poate vedea cum masinile sunt construite manual, iar bonusul vizitei la Donkervoort a fost si prezenta unui prototip aflat inca in faza de dezvoltare.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente