Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Premiera- De Ziua Nationala iata masinariile Armatei Romane/ prezentare tehnica milirtara Romania, tancuri, tanchete, camioane, armata terestra

Pentru inceput venim sa prezentam armele cele mai apropiate de masinile noastre de zi cu zi respectiv eternul: Aro 240 Armata Romana are inca in dotare modelul Aro 240 care de fapt este un Aro 243 fara acoperis. Acesta este de cele mai multe ori echipat cu un motor pe benzina de 2.5 litri care dezvolta 100 de CP si este cuplat la o transmisie manuala cu 4 rapoarte. Acest tip de vehicul mai este intalnit si cu motorul diesel de 3.1 litri produs de uzina Brasov care dezvolta o putere maxima de 80 CP si o multime de probleme de fiabilitate.

Consumul unui Aro pe benzina este de 25 litri in mediul off-road si 15 pe sosea. Uro Vesa Vamtac Armata romana a achizitionat in urma cu doi ani ceva vehicule 4×4 de productie spaniola Vamtac. Acestea sunt produse de constructorul Urovesa si beneficiaza de un tren de rulare asemanator cu cel al Hummer-ului H1 al armatei americane. Sub capota troneaza un diesel cu 6 cilindri in linie de 4.2 litri produs de Toyota. Acest motor dezvolta 200 CP si un moment motor de 400 Nm. Humvee & Hummer In teatrul de operatiuni Irak armata romana utilizeaza cateva modele Humvee care de fapt este versiunea pentru armata a vehiculului civil Hummer H1. Motorul este un V8 de 6.5 litri care dezvolta o putere maxima de 190 CP.

Transmisia este de tipul automata cu 4 rapoarte de tipul Hydra-Matic GM. Tancul TR85 M1 Tancul de baza al armatei romane este marele TR85 M1 (TR-Tanc Romanesc, 85-anul productiei, M1-modificat o data). Acesta are o greutate maxima de 50 tone si beneficiaza de un motor V8 german de 55.000 cmc care dezvolta o putere maxima de 850 CP. Momentul motor este de peste 3.200 Nm si este disponibil incepand cu o turatie de 500 rpm. Transmisia tancului este de tipul automata cu 3 rapoarte. Tunul unui TR85 M1 este de tipul sovietic cu un calibru de 100 mm ( clasa 105 mm NATO). 

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente