Plateste mai putin cu 50% in traficul din Bucuresti cu noua instalatie GPL cu 4 ani garantie

Articole Interesante

Daca pana acum o instalatie de GPL standard avea 2 ani garantie Monteaza GPL dubleaza garantia instalatie pana la un nivel de 4 ani fara limita de km pentru masinile cu puteri maxime de pana la 150 CP.

Acum cu noua conducere a Primariei Bucuresti asteptam vesti mai bune, insa infrastructura este la pamant iar bucurestenii inca stau zi de zi cateva ore in parcarile de pe marile bulevarde din Capitala.

Singura solutie pentru a reduce cu 50% costurile cu transportul personal este sa montezi o instalatie de GPL Tomasetto STAG cu 3 sau 4 ani garantie fara limita de km.

DE CE SA MONTEZ O INSTALATIE GPL IN 2020?

Prețul unui litru de GPL a fost întotdeauna la jumătatea prețului benzinei datorita faptului ca este un carburant de viitor, ecologic, iar prețul final de vânzare la stațiile de alimentare este cu accize reduse. Consumul de GPL pentru un motor este cu maxim 10% mai mare decât consumul de benzina, ceea ce duce la o economie reala de aproximativ 40-45%.


CARBURANT ECOLOGIC

Pentru ca folosește un carburant fără sulf, benzen, plumb, sau alte substanțe cancerigene, GPL-ul se amesteca foarte bine cu aerul realizându-se un amestec carburant omogen si o ardere îmbunătățita fără depuneri de calamina si hidrocarburi. Astfel emisiile de CO2 sunt substanțial mai reduse decât in cazul benzinei si motorinei.

PERFORMANTELE MOTORULUI RAMAN ACELEASI


Sistemele de combustibil alternativ au evoluat foarte mult in ultima perioada, si pot echipa orice tip de motor de la non euro pana la Euro6. Datorita electronicii performante marca STAG care preia date de la calculatorul mașinii, le prelucrează si apoi reda in funcționarea pe GPL timpii de injecție optimi astfel încât autoturismul sa funcționeze la fel ca si pe benzina.

Gazul petrolier lichefiat ajunge in galeria de admisie in stare de vapori la fel ca si benzina. Datorita sistemului Secvențial pornirea se realizează întotdeauna pe benzina (sistemul original al autoturismului) timp in care funcționarea motorului este verificata pentru a putea comuta in condiții de siguranța la funcționarea pe GPL.

Comutarea se realizează doar in cazul in care temperatura motorului ajunge la valoarea unei funcționari corespunzătoare cu GPL.

SUNA SI PRIMESTI CEA MAI BUNA OFERTA PENTRU MASINA TA AICI:

3 ani garantie fara limita de km!

Tel:+ 0721.910.970

De Luni-Vineri interval 10-19.00


Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Galerie Foto

Articole Recente