Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Mazda Romania a adus in tara primele modele EV MX-30 2020

Versiunea de lansare oferă un nivel ridicat de echipare șiinclude dotări disponibile în pachetele superioare Luxury, în prețul special de 33.990 euro(TVA inclus).

Modelul este accesibil prin intermediul programului Rabla Plus, ceea ce coboară prețul versiunii de lansare la aproximativ 24.700 euro (TVA inclus).Denumirea MX încadrează modelul în seria autoturismelor Mazda care au sfidatconvenționalul, impunând noi standarde și repere în industrie, cum ar fi cel mai bine vândutroadster cu două locuri din istorie, Mazda MX-5.

Acum, MX-30, primul model electric oferit deMazda, se remarcă prin faptul că este o mașină creată atât pentru șofer, cât și pentru aproteja mediu.

Exteriorul simplu și elegant, ușile freestyle, interiorul lucrat cu măiestriaspecifică Mazda și materiale ecologice de calitate ridicată, tehnologia Mazda de ultimăgenerație, dar mai ales experiența de condus centrată pe șofer, element diferențiator Mazda,fac din acest model candidatul perfect pentru a primi denumirea MX.

Noua Mazda MX-30, prezintă în premieră platforma de rulare Mazda e-Skyactiv dotată cu obaterie cu o capacitate de 35,5 kWh.

Aceasta alimentează un motor electric ce poateproduce 143 CP și un cuplu maxim de 265 Nm. Modelul accelerează de la 0 la 100 de km/hîn 9,7 s, iar viteza maximă este limitată la 140 km/h.


Mazda a ales să ofere un echilibru optimîntre performanțele mașinii și amprenta de mediu, astfel că bateria asigură o autonomiemaximă de oraș conform standardului WLTP de 265 km, suficient pentru mai multe zile dacăluăm în considerare că studiile indică aproximativ 50 km/zi parcurși de un șofer european înmedie.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente